Magunkról

Tisztelt Partnerünk!

 

Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások és IT rendszerüzemeltetés  - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.

 

Humán erőforrásunkat, szakmai hátterünket, a legkiválóbb, az elveinket teljes mértékben magukénak valló szakemberek alapozzák meg.

 

Szolgáltatásunk minőségbiztosítási irányelvei szigorú HR kiválasztási eljárásainkra is kiterjednek, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva igyekszünk megtalálni a lehető legjobban képzett munkatársakat. Ügyfeleink saját versenyképességüket növelhetik azzal, hogy cégünkben olyan partnerre találnak, aki a napi munkavégzésben egymással összefüggő területeken egyszerre és azonnal képes arra, hogy tanácsot adjon, figyelembe véve egy probléma különböző aspektusait, egyszerre vizsgálva például egy könyvelési kérdés jogi, informatikai, vagy akár pályázati vonatkozásait. Szolgáltatásaink az ország teljes területén elérhetőek - nemzetközi és hazai vonatkozású projekteken egyaránt dolgozunk. A feladatok komplex módon való kezelése költséget és időt takarít meg ügyfeleinknek, a kockázatok csökkentése mellett, egyszerűsíti az alaptevékenységéhez közvetlenül nem kapcsolódó, de szükséges adminisztratív feladatok elvégzését.


Vállalatmenedzsmentünk és az ezt kiszolgáló egyedi fejlesztésű informatikai hátterünk, munkahatékonyság növelésünk, technikai megoldásaink, értékesítési valamint az ügyfeleink elégedettségét állandóan mérő és elemző rendszereink a jövő kihívásainak megfelelő korszerű, az ügyfelek részéről érkező visszajelzéseket elsődlegesnek tartó, megbízható vállalati struktúránk építőkövei. A teljes tevékenységünket átható alapelvünk és prioritásunk az ügyfélközpontú szolgáltatás. Célunk, hogy megbízható stratégiai partnereivé váljunk a kis- és középvállalatoknak, valamint multinacionális cégeknek. 

Lovász György, vezérigazgató 

 

ISMERJE MEG CÉGÜNK VEZETŐI HÁTTERÉT!

 

 

 IMG 5750 gyuri 150 

LOVÁSZ GYÖRGY
vezérigazgató

 

Cégünk egyik alapító tagja és az ügyvezetésért felelős személye Lovász György. Végzettségét a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte, külkereskedő közgazdász szakképesítéssel. Itthoni vállalkozásának beindítása előtt közel 4 évet töltött külföldön - az Egyesült Államokban és Franciaországban -, melynek köszönhetően kiváló angol és francia nyelvismeretre tett szert. Az ott szerzett tapasztalatok alapozták meg a cég struktúráját, és vezetett hosszú távon a most már közel egy évtizede sikeresen fennálló, és mára már több cégből álló cégcsoport felépítéséhez. 

Csaknem 10 éve alapította meg társával együtt pályázati tanácsadással és pályázatírással foglalkozó cégét, az ICT Európa Tenderház Kft.-t, mely az elmúlt években az ország egyik legmeghatározóbb piaci szereplőjévé nőtte ki magát a pályázatírás területén; a Partnereinknek elnyert támogatás meghaladja a 25 milliárd forintot. 

Vezérigazgatóként felel a cégcsoport folyamatos fejlődéséért, bővüléséért. Az elmúlt években több különböző, de egymáshoz csatlakozó területen is megalapításra kerültek olyan új cégek, amelyek együttesen komplex szolgáltatást tudnak nyújtani Partnereink számára a vállalatirányítás területén. Az ICT Európa cégcsoport további tagjai: ICT Európa Network Kft. – rendszerfejlesztés, ICT Európa Finance Kft.  – könyvelés, adótanácsadás, valamint ehhez kapcsolódóan, cégcsoportunk legújabb tagja, a könyvvizsgálatokat végző ICT Európa Audit Kft. 

 

 

  

CSOMÓS ISTVÁN
gazdasági igazgató

 

Korábbi munkahelyei olyan nagy neveket vonultatnak fel mint a Köves Clifford Chance nemzetközi jogi iroda, ahol pénzügyi vezetőként dolgozott, irányítva a cég pénzügyi részlegét, és amely az egész világon elismert és ismert jogi képviselete a multinacionális cégeknek. Korábban a HOPI Hungária Kft-nél dolgozott, amely vezető logisztikai cég Európában. Itt főkönyvelőként és korábban, mint strukturális vezetőként felelős volt az SAP rendszer pénzügyi moduljának bevezetéséért valamint a pénzügyi osztály felépítéséért. A legnagyobb könyvvizsgáló cégek egyike, a DELOITTE is évekig foglalkoztatta Senior Auditorként. Végzettségét a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán szerezte közgazdász szakképesítéssel. Regisztrált adótanácsadó, valamint mély ismereteket szerzett az SAP rendszer működésében és felhasználásában. Kiválóan beszél angolul. Tagja az Adótanácsadók Egyesületének, a Magyar Könyvelő Országos Egyesületének, és alapító tagja a Fogyasztói Jogérvényesítő Szervezetnek. 

 

 

SZABÓ CSABA
szakmai igazgató, finance

 

Cégünk szakmai igazgatója közgazdasági diplomáját a Károly Róbert Főiskolán szerezte, pénzügyi és vállalkozási szakirányokon. Ezt követően a mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítést is szerzett. Több, mint tíz éves számviteli és adózási, tanácsadási területen szerzett tapasztalattal , valamint több éves vezetői gyakorlattal rendelkezik. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás során az angol nyelvet szakmai alapon is kiválóan elsajátította, így külföldi tulajdonú cégek vezetői is bizton fordulhatnak szakmai kérdésekben is felénk. Szakterülete az általános forgalmi adó, és az ingatlanok adózása, valamint a cash flow tervezés és árfolyam-fedezeti ügyletek, mely témakörökben rendszeresen nyújt eseti tanácsadást Ügyfeleink részére. Emellett csoportvezetőinket szakmailag támogatja az Ügyfeleknek nyújtott adótanácsadás, adókalkulációk és adóbevallások készítése során, valamint a beszámolók felülvizsgálata, adóoptimalizálási tanácsadás területeken is. Számos alkalommal vitte sikerre Ügyfeleink adóellenőrzési ügyeit a másodfokú adóhatóság és a bíróság előtt.

 

 

Mate_Istvan
MÁTÉ ISTVÁN 
szakmai igazgató, network 

 

Az ICT Európa Network Kft. Műszaki Igazgatója, számítástechnikai programozó és rendszerszervező. A gazdasági informatikusi képesítés megszerzését követően mérnök informatikusként diplomázott. Minősített HP, Microsoft és Cisco szakember, továbbá rendelkezik ISO 27001-es auditor képesítéssel. Évekig dolgozott a GE Hungary magyarországi részlegeinél. Közel 10 éven át, a KKV szektor egyik informatikai megoldásokat szállító cégénél műszaki vezetői pozíciót töltött be. Cégünk szakmai vezetőjeként felelős a cég Infrastruktúra, Outsource és Fejlesztési üzletágainak magas színvonalú és kifogástalan működéséért. Feladatai közé tartozik az üzletágak és az abban dolgozó mérnökök és fejlesztők szakmai vezetése, irányítása, a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás továbbá az IT biztonsági projektek vezetése.

 

 

 IMG 5771 balazs 100 

DR. TERMEL BALÁZS
jogi igazgató

 

Cégünk jogi igazgatója az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam-, és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, majd bank-szakjogászi másoddiplomát, emellett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Karát is sikerrel végezte. 2009 óta önálló ügyvédi irodával is rendelkező gazdasági-, pénzügyi, jogi szakember. 2005 óta az ICT Európa Tenderház Kft. jogi igazgatója, ahol pályázatok jogi lektorálása, szakértői tanácsadás és komplex projektmenedzsment tanácsadás mellett ellátja a cégcsoport és ügyfelei igény szerinti jogi képviseletét is. Nyelvismeret: angol, német.  


 • Ügyfélreferens csoport 

   


  Csősz András
  Jacsmenik-Kristóf web
  Jacsmenik Kristóf


  Bugya Roland


  Szabó András

  Vasas Gábor

  Kovács Zoltán
  Kerecsényi-Gábor web
  Kerecsényi Gábor
  Bujtás-Halmai-Zsuzsanna web
  Bujtás Halmai Zsuzsanna

  Palatinus Dorina
  Palatinus Dorina 

  Prágai-Viktória web
  Prágai Viktória
   

   
  Szakmai csoport

   

  Csoportvezetők


  Papp Tímea
  Mendöl Tamás
  Mendöl Tamás
  1 László Andrea
  László Andrea 

  Zsigmond Zsuzsa
  Henzer Lajos
  Henzer Lajos 

   Vas Renáta web
  Vas Renáta

  Szőllősy Jenő
  Szőllősy Jenő
  Márton Alexandra web
  Márton Alexandra 

   

   

  Bérszámfejtők

   

  Ábrahám Zsuzsa
  Ábrahám Zsuzsa

  Bőti Erika web
  Bőti Erika
  Hegedüs-Réka
  Hegedűs Réka 
  Kajor Szilvia 2
  Kajor Szilvia
  Nyikes Éva web
  Gácsiné Nyikes Éva

  Hadzsi-Alexandra
  Hadzsi Alexandra

  Gulyás-Dóra
  Gulyás Dóra
   

   

   

  Bérszámfejtő asszisztensek

  Budinszki-Petra web
  Budinszki Petra
  Demeter-Anna web
  Demeter Anna
  FeitscherLinda web
  Feitscher Linda

   

  Könyvelők

  Balogh Annamária web
  Balogh Annamária

  Bíró Lilla web
  Bíró Lilla
  Barta Melinda web
  Szabóné Barta Melinda
  Hajagos Anita WEB
  Hajagos Anita
  Halász Anita web
  Halász Anita

  Schöffer Szilvia
  Kollerné Schöffer Szilvia

  Nádasi Tamás
  Nádasi Tamás

  Batbold-Enkhmend
  Batbold Enkhmend 

  Bogyo Barbara web
  Bogyó Barbara

  Pruzsinszki Dávid web
  Pruzsinszky Dávid

  Regedei Fruzsina web
  Regedei Fruzsina

  Székely-Zsuzsanna web
  Székely Zsuzsanna

  Simon Ildikó web
  Simon Ildikó

  Zsuppán Edit
  Zsuppán Edit 

   Herke-Éva
  Herke Éva

  Horváth Judit
  Horváth Judit

  beres henriett web
  Béres Henriett 

  Tamás-Mária
  Tamás Mária

  FicsuraRéka web
  Ficsura Réka

  Blaha-Rita web
  Blaha Rita

   

  Könyvelő asszisztensek

  Behofsits-Beáta web
  Behofsits Beáta

  Varró-Brigitta web
  Varró Brigitta

  Sas-Dorottya web
  Sas Dorottya
  Szepesváry Boglárka web
  Szepesváry Boglárka
  Krivácsy-Petra web
  Krivácsy Petra

  Seres-Kata web
  Seres Kata

  Kovács-Alex web
  Kovács Alex
  Schmidt-Eszter web
  Schmidt Eszter

  Németh-Tícia web
  Németh Tícia

  Kazai Mercédesz web
  Kazai Mercédesz

  Mihalik-Richárd web
  Michalik Richárd

  Böndör-Mária web
  Böndör Mária

  Zakar-Norbert web
  Zakar Norbert

  SilingiZsuzsanna web
  Silingi Zsuzsanna 

  CsernusNoémi web
  Csernus Noémi 

  KópisTamás web
  Kópis Tamás

  LakatosFanni web
  Lakatos Fanni

  SelyemZsolt web
  Selyem Zsolt

  Széphalmi-Dóra web
  Széphalmi Dóra

  Hegede-Lilla web
  Hegede Lilla 

  Lővei-Laura web
  Lővei Laura 

  Nyitó asszisztensek

  Szabó-Szilvia web
  Szabó Szilvia
  Mucska-Klaudia web
  Mucska Klaudia
   

   Nyitó könyvelő

   

  Piros Adrienn
  Piros Adrienn
                                                   


   

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter