2017-03-09

MultiSoft és ICT együttműködés

Cégcsoportunk és a MultiSoft Kft. közötti együttműködés keretében kölcsönösen ajánljuk egymás szolgáltatásait.

Cégcsoportunk Partnereinek ajánlja MultiSoft Kft-t Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer bevezetés kapcsán, a MultiSoft Kft. cégünket pedig adótanácsadás, könyvelés és informatikai rendszerüzemeltetés vonalon.

A MultiSoft Kft a Microsoft legrégebbi és legtöbb referenciával rendelkező partnereként cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, az üzletielemzés valamint az ügyfélkapcsolat-kezelés területén.

A Microsoft kis- és középvállalatoknak fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszere, a Microsoft Dynamics NAV gazdag funkcionalitása és egyszerű használhatósága világszerte számos vállalat működését támogatja a legkülönbözőbb ágazatokban. A Microsoft ERP megoldása a vállalkozások tevékenységét szinte valamennyi fontos területen támogatja, úgy mint pénzügy, értékesítés és marketing, beszerzés, raktárkezelés, termelésirányítás, projektek, erőforrás-tervezés és szerviz. A rendszer testreszabhatóságának köszönhetően speciális folyamatok is leképezhetők benne, illetve számos már meglévő iparági- és kiegészítő megoldás készült a NAV rendszerhez.

Ügyfélkezelését modernizálná, javítaná minőségét? A Microsoft CRM rendszere kitűnő választás, mely nem csak a pozitív ügyfélélmény elérésében támogatja, de hozzájárul az értékesítési folyamat hatékonyabbá tételéhez.

Gyakran kell jelentéseket, elemzéseket készítenie? Automatizálja a PowerBI üzletelemző megoldással, mely segítségével látványos elemzések készíthetők a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszerekből nyert adatokból. A megoldás bármiféle egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni vállalatirányítási, CRM és egyéb rendszerek adatbázisaihoz. Így például teljeskörűen együttműködik az általunk forgalmazott Microsoft Dynamics NAV és CRM rendszerrel is.
Valamennyi megoldásunk kapcsán a rendszerek testre szabásában és bevezetésében is állunk rendelkezésére!

A cikk megjelenését jóváhagyta Lovász György ICT Európa Holding Zrt; Dr. Termel Balázs ICT Európa Holding Zrt.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter