Munkatársaink

Tisztelt Partnerünk!

 

 

A már rendelkezésre álló tudásbázis, a partnereinkkel kialakított bizalmi viszony, valamint az alapítók szakértelme adja e cég alapját, melyre alapozva új, innovatív módszerekkel dolgozó, megbízható 
IT rendszerüzemeltető tevékenységet végzünk. 

Célunk, hogy Megbízóink informatikai rendszereinek stabil működését biztosítsuk. Ennek elérésének a módja a megelőzésére irányuló konkrét ütemezett feladatok végrehajtása, a folyamatos rendszermonitorozás, az 
IT fejlesztése és támogatás, és a folyamatos rendelkezésre állás. 

 

ISMERJE MEG CÉGÜNK VEZETŐI HÁTTERÉT!

 

 Tímár-Dénes webTÍMÁR DÉNES
ügyvezető igazgató

 

Mate_Istvan
MÁTÉ ISTVÁN 
szakmai igazgató 

 

Az ICT Európa Network Kft. Műszaki Igazgatója, számítástechnikai programozó és rendszerszervező. A gazdasági informatikusi képesítés megszerzését követően mérnök informatikusként diplomázott. Minősített HP, Microsoft és Cisco szakember, továbbá rendelkezik ISO 27001-es auditor képesítéssel. Évekig dolgozott a GE Hungary magyarországi részlegeinél. Közel 10 éven át, a KKV szektor egyik informatikai megoldásokat szállító cégénél műszaki vezetői pozíciót töltött be. Cégünk szakmai vezetőjeként felelős a cég Infrastruktúra, Outsource és Fejlesztési üzletágainak magas színvonalú és kifogástalan működéséért. Feladatai közé tartozik az üzletágak és az abban dolgozó mérnökök és fejlesztők szakmai vezetése, irányítása, a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás továbbá az IT biztonsági projektek vezetése.

 

 

 IMG 5750 gyuri 150 

LOVÁSZ GYÖRGY
vezérigazgató

 

Cégünk egyik alapító tagja és az ügyvezetésért felelős személye Lovász György. Végzettségét a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte, külkereskedő közgazdász szakképesítéssel. Itthoni vállalkozásának beindítása előtt közel 4 évet töltött külföldön - az Egyesült Államokban és Franciaországban -, melynek köszönhetően kiváló angol és francia nyelvismeretre tett szert. Az ott szerzett tapasztalatok alapozták meg a cég struktúráját, és vezetett hosszú távon a most már közel egy évtizede sikeresen fennálló, és mára már több cégből álló cégcsoport felépítéséhez. 

Csaknem 10 éve alapította meg társával együtt pályázati tanácsadással és pályázatírással foglalkozó cégét, az ICT Európa Tenderház Kft.-t, mely az elmúlt években az ország egyik legmeghatározóbb piaci szereplőjévé nőtte ki magát a pályázatírás területén; a Partnereinknek elnyert támogatás meghaladja a 25 milliárd forintot. 

Vezérigazgatóként felel a cégcsoport folyamatos fejlődéséért, bővüléséért. Az elmúlt években több különböző, de egymáshoz csatlakozó területen is megalapításra kerültek olyan új cégek, amelyek együttesen komplex szolgáltatást tudnak nyújtani Partnereink számára a vállalatirányítás területén. Az ICT Európa cégcsoport további tagjai: ICT Európa Network Kft. – rendszerfejlesztés, ICT Európa Finance Kft.  – könyvelés, adótanácsadás, valamint ehhez kapcsolódóan, cégcsoportunk legújabb tagja, a könyvvizsgálatokat végző ICT Európa Audit Kft. 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter