IT oktatások

IT oktatás keretében: vállalati intenzív Word, Excel és Power point készségfejlesztés a mindennapi hatékonyság érdekében!

 

Növelje kollégáinak munkahatékonyságát! A mindennapi munka során használt Office alakalmazások funkciói közül csak azok kerülnek oktatásra, amelyekre konkrét igény van. Heti 1x4 vagy 2x 4 órában egyénileg vagy csoportosan, Partnereiknél a helyszínen vagy bérelt számítógép termekben valósíthatóak az Önök igényei és az oktatóink javaslata alapján.

IT oktatás menete

Helyszíni igényfelmérés:

Oktatónk első körben a helyszínen a munkavállalókkal személyesen vagy csoportosan elbeszélget és felméri a mindennapi Office felhasználási gyakorlatukat, valamint a felmerülő igényeket. Ennek hossza általában cégmérettől és igénytől függően 1-2 óra.

Részletes oktatási program összeállítása:

Oktatónk elkészíti részletes program javaslatát amelyet elektronikusan megküld a Partnerünknél kijelölt kapcsolattartónak. Ez a programjavaslat tartalmazza az oktatásra kerülő pontos témaköröket, funkciókat, a javasolt csoportbeosztásokat valamint a megvalósítási helyszínt és időszükségletet.

Munkatársak gyakorlati képzése:

A Partnerünk által elfogadott programterv megvalósítása, az ott elfogadott óraszámban, csoportokban és helyszínen.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter