fbpx

IT oktatások

 Szakterületeink / Informatika / IT oktatások

IT oktatás keretében: vállalati intenzív Word, Excel és Power point készségfejlesztés a mindennapi hatékonyság érdekében!


Növelje kollégáinak munkahatékonyságát! A mindennapi munka során használt Office alakalmazások funkciói közül csak azok kerülnek oktatásra, amelyekre konkrét igény van. Heti 1x4 vagy 2x 4 órában egyénileg vagy csoportosan, Partnereiknél a helyszínen vagy bérelt számítógép termekben valósíthatóak az Önök igényei és az oktatóink javaslata alapján.

IT oktatás menete

Helyszíni igényfelmérés:

Oktatónk első körben a helyszínen a munkavállalókkal személyesen vagy csoportosan elbeszélget és felméri a mindennapi Office felhasználási gyakorlatukat, valamint a felmerülő igényeket. Ennek hossza általában cégmérettől és igénytől függően 1-2 óra.

 

Részletes oktatási program összeállítása:

Oktatónk elkészíti részletes program javaslatát amelyet elektronikusan megküld a Partnerünknél kijelölt kapcsolattartónak. Ez a programjavaslat tartalmazza az oktatásra kerülő pontos témaköröket, funkciókat, a javasolt csoportbeosztásokat valamint a megvalósítási helyszínt és időszükségletet.

 

Munkatársak gyakorlati képzése:

A Partnerünk által elfogadott programterv megvalósítása, az ott elfogadott óraszámban, csoportokban és helyszínen.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

  • ICT Logok Holding 230
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   06-1/33-44-279
  •   06-1/29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások és IT rendszerüzemeltetés - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.