EDDIG ELNYERT TÁMOGATÁSOK ÖSSZEGE: 32 500 364 000 Forint Ft

Pályázatírás

powered by mapi

 

Tisztelt Partnerünk!


Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások, IT rendszerüzemeltetés és pályázatírás - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót. Cégcsoportunk magyar tulajdonban van, folyamatosan bővülő alkalmazotti létszámunk meghaladja a 70 főt.

Az ICT Európa Tenderház és szakértői hálózata több mint egy évtizedes tapasztalattal segíti a hazai vállalkozásokat, önkormányzatokat és a civil társadalom szereplőit a magyar és európai uniós pályázatok és támogatások felkutatásában és elnyerésében.

Fő profilunk a gazdasági és pályázati tanácsadás, pályázatírás, valamint a pályázatok utógondozása. Tanácsadóink és pályázatíróink felkészültsége révén bármilyen gazdasági területről – ipari projektek, mezőgazdasági támogatások, ingatlan és eszközfejlesztési beruházások, K+F projektek - érkező felkérésnek eleget tudunk tenni.

Sikereinkben közel 1000 partnerünk osztozik; a közreműködésünkkel elnyert támogatások összege meghaladja a 30 milliárd forintot.

 

A pályázatírás során ügyfeleinkkel szorosan együttműködve a legmegfelelőbb projektötlet kiválasztását követően pályázati szakértőink készítik el az adott pályázatot, figyelembe véve a kiíró kritériumait (külön hangsúlyt fektetve a pályázat tartalmi, formai, jogosultsági megfelelőségére). Projektcsoportokban dolgozunk és ötletelünk. Minden projektjavaslat a készítés szakaszában, valamint a pályázat elkészülését követően egyaránt ellenőrzésre kerül.

Gyakorlatunk kiterjed a kizárólag hazai forrásból finanszírozott, az uniós valamint a társfinanszírozású pályázatok kidolgozására egyaránt. Pályázati osztályunk több száz projektjavaslat összeállításában, előkészítésében és megvalósításában vett részt.

Munkatársaink segítségével Ön folyamatos visszajelzést kaphat pályázatának aktuális helyzetéről. Igény szerint vállaljuk beszámolók, üzleti tervek, tanulmányok elkészítését is. 
Segítségünkkel az Ön beruházása a tervek megszületésétől egészen a megvalósulásig szakértői kezekben lehet!

A pályázatírás projekt sikeres lebonyolítása, megvalósítása érdekében az alábbi szakaszokban tudunk bekapcsolódni:

   •  Projektjavaslat előkészítése
   •  A szükséges tanulmányok elkészítése
   •  Pályázatírás
   •  Monitoring tevékenység


Napjainkra a kiváló szakmai háttérnek és Partnereinkkel való hatékony együttműködésnek köszönhetően cégünk az ország egyik piacvezető pályázatíró cégévé vált, eredményeink és referenciáink alapján pedig az egyik legmagasabb sikerességi aránnyal büszkélkedő tanácsadó cég lettünk.

 

2016 január elsejétől az ICT Európa Tenderház pályázatírói, pályázatfigyelői valamint projektmenedzsment & projektkövetési tevékenységét a Mapi Magyar Fejlesztési Iroda Zrt veszi át.

 

DSC 7715

 

A MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt., Magyarország egyik vezető fejlesztési tanácsadójaként széleskörű szakmai tapasztalattal és az országot lefedő hálózattal rendelkezik; így hatékonyan segíti ügyfeleit, hogy sikeresen kezeljék befektetéseiket, javítsák teljesítményüket és hosszútávon fenntartható üzleti modellt hozzanak létre. Számos üzleti területet átfogó, komplex szolgáltatáscsomaggal támogatják partnereiket az üzleti stratégia meghatározásától kezdve egészen a megvalósításig.

 

Meggyőződésünk, hogy ez a váltás óriási előnnyel jár, hiszen így Ügyfeleinknek a korábbinál szélesebb szolgáltatási kör és kiterjedtebb szakértői hálózat áll majd rendelkezésére. A tevékenység ilyen jellegű folytatását azért is tartjuk szerencsésnek, mert a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt., mind hitvallásában, mind üzletfilozófiájában azonos értékeket képvisel az ICT Európa Tenderházzal.

 

 

 

Dr. Termel Balázs, szakmai igazgató