fbpx
2019. január 04., péntek 09:47

Duális képzés

Gyere hozzánk gyakornoknak duális képzés keretében!

 

 

Mi a jövőt építjük!

 

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, fiatalos csapat tagja lenni? Akkor küldd el hozzánk jelentkezésed! Mi egy olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport vagyunk, ahol egymással összefüggő területeken mára több, mint 100 fő bizonyítja rátermettségét nap mint nap.

Az ICT Európa Magyarország legdinamikusabban növekvő, és az egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő könyvelőirodája.

Mi gondolunk munkatársaink szakmai fejlődésére, hiszen folyamatos képzésekkel és előrelépést biztosító karriertervvel támogatjuk álmaik megvalósulását.

Könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati üzletágaink szakmai csapatába keressük asszisztens munkakörbe duális képzés keretében kollégákat.

 

Miért válassz minket?

 

 • A duális képzés időtartama alatt minden üzletágunk tevékenységével lesz lehetőséged megismerkedni, jog, könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, adótanácsadás. A duális képzés végére, a különböző szakterületek megismerése után az egyéni preferenciádat figyelembe véve tudunk számodra teljes munkaidős állandó munkaszerződést ajánlani
 • Rendszeresen képezzük kollégáinkat, ezáltal nálunk folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség is vár rád – ezzel együtt az anyagi juttatás is folyamatosan emelkedik
 • Dinamikus, fiatalos csapatunknak rendszeresen szervezünk csapatépítéseket és közös programokat
 • Munkavállalóink igényeit folyamatosan felmérjük, visszajelzéseiket komolyan vesszük
 • Az ügyfelek sokrétűségéből adódóan változatos feladatokkal és szakmai kihívásokkal találkozhatsz
 •  

  Hogyan lehetsz a csapatunk tagja?

   

 • Jelentkezz! Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy küldd el önéletrajzodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!
 • Gyere be tesztet írni!
 • Ismerjük meg egymást!
 • Üdvözlünk a csapatban!
 •  

  Kiválasztási folyamatunk egyszerű, mindössze két körös, az írásbeli tesztet követően szóbeli interjúra is invitálunk majd, így rövid időn belül visszajelzést tudunk neked adni!

   

  Milyen életút vár rád cégünknél?

   

   Az első napodon megismered az irodát, a teljes csapatot, és megmutatjuk az asztalodat is, ami várja, hogy birtokba vedd.

  Az első heted induló képzésekkel telik, ahol nem csak szabályzatainkkal és karrier tervünkkel ismerkedsz meg, hanem megmutatjuk neked belső vállalatirányítási rendszerünk használatát, és hasznos szakmai tanácsokat is kapsz tőlünk. Tudjuk, hogy az iskolában már sok elméleti oktatáson vagy túl, ezért nálunk gyakorlati feladatokon keresztül, számítógépen gyakorolhatod be a legfontosabb praktikákat.

  A második héten megismered azt a csapatot, melyet mostantól te magad is erősítesz. Ettől a héttől kezdve megkapod első önálló feladataidat is, melyekben közvetlen kollégáid folyamatosan segíteni és támogatni fognak, sőt, csatlakozhatsz angol nyelvi képzésünkhöz is. Tudjuk, milyen fontos a visszajelzés, ezért tőlünk rendszeres értékelést kapsz, hogy magabiztosan tudj fejlődni.


  A duális képzés időtartama alatt a különböző szakterületeinket ismerheted meg, kezdve az általános irodavezetői feladatoktól, a jogi asszisztensi munkán keresztül a bérszámfejtés, könyvelés, könyvvizsgálat rejtelmeivel is megismerkedhetsz.
  Az egyes szakterületeken legalább fél évet, legfeljebb egy évet tölthetsz el, ezáltal felkészítünk téged arra, hogy önálló, már tapasztalt könyvelővé, bérszámfejtővé, vagy könyvvizsgáló asszisztenssé válj!
  A különböző területekkel való megismerkedés nagyon széles látókört, és komoly szakmai alapot ad a későbbi szakmád kiválasztásához.

  Rendszeres szakmai képzésekkel támogatunk téged, félévente vehetsz részt a munkához szorosan kapcsolódó gyakorlati oktatásokon. A képzések sikeres teljesítésével haladhatsz előre a ranglétrán, az egyes mérföldkövek teljesítése pedig a juttatás emelkedésével is jár számodra. Részt vehetsz továbbá a hónap dolgozója versenyekben is, ami további szakmai megbecsülést, és anyagi elismerést is jelent. Folyamatosan szervezünk számotokra különböző kikapcsolódási lehetőségeket, pl. koncertekre, moziba, billiárdozni, piknikezni járunk, annak érdekében, hogy a cég dolgozói minél jobban megismerjék egymást, és nem csak munkatársi, de baráti kapcsolatok is kialakulhassanak.

  Jelentkezz most!

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

   
  if facebook 317746
  Twitter
  if linkedin 317735

  Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

  • ICT Logok Holding 230
  •   1117 Budapest,
       Fehérvári út 50-52.
       (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   06-1/33-44-279
  •   06-1/29-90-474
  • info@icteuropa.hu

  Magunkról

  Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások és IT rendszerüzemeltetés - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.