fbpx

Kamatmentesen adhat a munkáltató lakáscélú hitelt 10 millió forint összeghatárig

 Hírek / Hírek / Kamatmentesen adhat a munkáltató lakáscélú hitelt 10 millió forint összeghatárig

Legújabb bejegyzéseink

Kamatmentesen adhat a munkáltató lakáscélú hitelt 10 millió forint összeghatárig
A munkáltatói kamatmentes hitel saját lakás építéséhez, építtetéséhez, vásárlásához, bővítéséhez, korszerűsítéséhez, akadálymentesítéséhez, vagy bármely említett célra hitelintézettől vagy korábbi munkáltatótól felvett hitel visszafizetéséhez, törlesztéséhez nyújtható.
A 2019. január 1-től hatályos SZJA törvény értelmében a munkáltatónak meghatározott feltételek mellett 10 millió forintos összeghatárig nem kell kamatkedvezményből származó jövedelmet megállapítania, ha lakáshitelt ad a dolgozójának. 

Továbbá jelentős könnyítés az is, hogy az újonnan nyújtott céges kölcsönök feltételrendszeréből törölték a méltányolható lakásigény követelményét, mértékét és az együtt költöző, együtt lakó családtagokat meghatározó fogalmakat.


if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

  • ICT Logok Holding 230
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.

Update cookies preferences