Természetes fényben úszik az ICT Európa Holding irodája

 Hírek / Hírek / Természetes fényben úszik az ICT Európa Holding irodája

Legújabb bejegyzéseink

Természetes fényben úszik az ICT Európa Holding irodája
Modern és vonzó munkakörnyezetet eredményezett az ICT Európa Holding irodafelújítása. Vidám színek, barátságos hangulat, üvegfalakkal elválasztott szobák és tárgyalók jellemzik a cég régi-új székhelyét. Ez a nyitott elrendezés segíti a kommunikációáramlást, a csapatmunkát és nem utolsósorban rengeteg természetes fényt juttat az irodába.


A konyhákban kávé és gyümölcs áll a munkatársak rendelkezésére, és minden megtalálható, ami az egészséges étkezéshez, vagy éppen a pihenőidő harmonikus eltöltéséhez szükséges.

„A vállalat folyamatos bővülése indokolta az iroda felújítását, amelynek során arra törekedtünk, hogy a jelenlegi és a jövőbeli munkatársaink komfortosan érezzék magukat. Ezt szolgálja az is, hogy több mint 200 cserép növényt is elhelyeztünk az irodában” – mondta Lovász György az ICT Európa Holding vezérigazgatója.

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.