Azonnali és pontos céges pénzügyi információk, átlátható folyamatok

 Hírek / Hírek / Azonnali és pontos céges pénzügyi információk, átlátható folyamatok

Legújabb bejegyzéseink

Azonnali és pontos céges pénzügyi információk, átlátható folyamatok

A kis- és középvállalati szektorban az azonnali, pontos pénzügyi információk azoknak a cégeknek voltak eddig elérhetők, akik bevezettek egy vállalatirányítási rendszert, annak minden előnyével és hátrányával együtt, illetve akik táblázatok hegyeiben folyamatosan adminisztráltak.

 

 Igazság szerint még ekkor sem beszélhetünk azonnali információkról, hiszen az összetett rendszereknek köszönhetően az adatok pontosságával, megbízhatóságával kapcsolatban is rendszeresen felmerülnek kérdések.

 

Köszönhetően a bankokat automatikus adatszolgáltatásra kötelező PSD2-es EU-s irányelvnek, valamint annak hogy az összes belföldi számla a NAV adatbázisában elérhető, a kis-, középvállalatok jelentős szintet tudnak előre lépni a bizonylatkezelésben az SLM Pénzügyi menedzsment szoftverrel (www.slm.hu). 

Ez egy gyorsan bevezethető megoldásokkal, hiszen a set-up beállításokat követően, a felhasználóknak nyújtott 2-3 órás oktatás után a szoftver sikerrel alkalmazható, a kollégák gyorsan hozzászoknak a modern, letisztult megjelenéshez és megismerik az egyértelműen használható funkciókat..

...

Jó látni, hogy a pénzügyes és könyvelő kollégák adminisztrációs feladatai jelentős részben automatizálhatók. A számla érkeztetés automatizációval támogatott, a számlákat a vezetők már akár út közben, mobillappon keresztül is jóvá tudják hagyni. Egy adatból dolgozik a pénzügyes, a könyvelő, a cégvezetés és a bank is. Ez jelentős mérföldkő.

 

A legtöbb cég ma már különböző bankoknál több bankszámlát vezet. A 2021-es év végére már egy gombnyomással le lehet kérni az aktuális banki egyenleget, ami lássuk be, sok esetben meggyorsítja a a döntéshozatalt és a mai rohanó világban akár komoly versenyelőny is lehet.

 

Nézd meg te is az általunk kínált megoldást weboldalunkon és találkozzunk egy személyes vagy online szoftverbemutatón!

 

További információk: www.slm.hu



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.