Utolsó pillanat: június 03-ig igényelhetők a Széchényi Hitel konstrukciók!

 Hírek / Hírek / Utolsó pillanat: június 03-ig igényelhetők a Széchényi Hitel konstrukciók!

Legújabb bejegyzéseink

Utolsó pillanat: június 03-ig igényelhetők a Széchényi Hitel konstrukciók!
Amennyiben átmeneti likviditási problémái vannak, illetve szeretné készleteit bővíteni, ezek a konstrukciók megoldást nyújthatnak a finanszírozásra. Erdélyi Tamás, hitelszakértő partnerünk foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat.

 

Érdemes észben tartani, hogy a Széchenyi Hitel konstrukció 2022.06.30-ig érhető el (az igénylést azonban 2022.06.03-ig kell benyújtani), tehát amennyiben forgóeszköz hitel felvételét tervezi, nem szabad tovább várnia. Ehhez hasonló és ilyen kedvező kondíciókkal rendelkező hitel felvételére 2022. júliustól már nem lesz lehetőség, hiszen a jelenlegi piaci folyószámla hitelkeretek és forgóeszközhitelek kamata 8-10% között van, amely jelentősen magasabb a Széchenyi Hitelkeret által ajánlott kondícióknál.


Vállalkozások számára a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO 1 millió forinttól maximum 100 millió forintig igényelhető, 2 éves futamidőre, fix 2,5%-os kamattal. Megoldást jelenthet átmeneti likviditási problémák áthidalására. Ezen hitelkeret esetében nincs rendelkezésre tartási díj és havi törlesztés sem.
Továbbá igényelhető konstrukció a Széchenyi Likviditási Hitel GO, melynek maximális összege 250 millió forint 3 éves futamidőre, szintén fix 2,5%-os kamattal. Az utóbbi konstrukció szabad felhasználású forgóeszközhitel, melyet akár hitelkiváltásra is felhasználhat, havi törlesztéssel.

A jelenlegi magas infláció megfékezése érdekében a jegybank folyamatosan emeli az alapkamat, emiatt a hitelkonstrukciók kedvezőtlenebbek lesznek, egyre magasabb kondíciókkal, ezért nem érdemes tovább várni a hitelfelvétellel.


Amennyiben még szeretné kihasználni ezt a kedvező lehetőséget vagy további tanácsra van szüksége a hitelkonstrukcióval, hiteligényléssel kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal, Erdélyi Tamás szakértő partnerünk minden kérdésükkel kapcsolatban segítségükre lesz.



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.