Programajánló: Itt az ideje, hogy legyen ideje – SLM pénzügyi menedzsment szoftver bemutató, ingyenes Webinárium augusztus 2-án!

 Hírek / Hírek / Programajánló: Itt az ideje, hogy legyen ideje – SLM pénzügyi menedzsment szoftver bemutató, ingyenes Webinárium augusztus 2-án!

Legújabb bejegyzéseink

Programajánló: Itt az ideje, hogy legyen ideje – SLM pénzügyi menedzsment szoftver bemutató, ingyenes Webinárium augusztus 2-án!

 

Mi lenne, ha felépíthetne egy vadonatúj pénzügyi menedzsment szoftvert, ami teljes egészében a vállalkozás pénzügyeire van szabva? Mi ezt megtettük Ön helyett. Az ICT Európa System Zrt. 2022.augusztus 2-án 13.00 órától egy órás online rendezvényén bemutatja az SLM pénzügyi menedzsment szoftverét, amellyel időt és pénzt takaríthat meg és automatizálhatja pénzügyeit. Tartson velünk.

 

 

A rendezvényen Csomós István, az ICT Európa Systems Zrt. alapítója és Piros Adrienn, az ICT Európa Finance Zrt. számviteli szakértője mutatja be Önöknek az SLM szoftvert felhasználói és cégvezetői szemszögből.

 


Az SLM korszerű pénzügyi menedzsment rendszere időt takarít meg Önnek; azonnali és pontos információt nyújt a megalapozott döntéshozatalhoz. Az SLM tervezésétől a megvalósulásáig a felhasználó cégvezetők, illetve pénzügyes és könyvelő szakemberek bevonásával készült. Középvállalatokra optimalizált megoldás, ami irányt mutat a mindennapi pénzügyi feladatok hatékony szervezésében.

 

 

Regisztráció:

 

 

 

A rendszer előnyei 

Intsen búcsút a párhuzamosan használt szoftvereknek!

Gyors bevezetés, beruházási költségek nélkül!

Biztonságos adatkezelés és tárolás!

Mobilapplikációval pénzügyi feladatai bárhonnan elvégezhetőek! Tényleg bárhonnan! 

 

 

Az SLM funkcióinak leírását itt találja meg: Kattintson ide

 

Az SLM automatizálja a pénzügyi feladatok jelentős részét. Valós időben tartja nyilván a vevői egyenlegeket, előkönyveli a számlákat, összeállítja az ÁFA kalkulációt, illetve a cash flow tervet. A jövőben nem kell várnia az információkra; azok valós időben elérhetőek lesznek az Ön és munkatársai számára. Ezt meg is mutatjuk Önnek. Regisztráljon ingyenes rendezvényünkre és élvezze a bemutatót.



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.