Itt a nagy lehetőség: november 11-ig igényelhetőek a Széchényi Hitel MAX konstrukciók!

 Hírek / Hírek / Itt a nagy lehetőség: november 11-ig igényelhetőek a Széchényi Hitel MAX konstrukciók!

Legújabb bejegyzéseink

Itt a nagy lehetőség: november 11-ig igényelhetőek a Széchényi Hitel MAX konstrukciók!

Amennyiben átmeneti likviditási problémái vannak, szeretné készleteit bővíteni, illetve beruházási vagy vállalkozásfejlesztési ötlete van, ezek a kamattámogatott konkstrukciók megoldást nyújthatnak a finanszírozásra. Erdélyi Tamás, hitelszakértő partnerünk foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat.

 

Érdemes észben tartani, hogy a Széchenyi Kártya és a Likviditási hitel 2022.11.11-ig igényelhető a KAVOSZ irodákban, tehát amennyiben forgóeszköz hitel felvételét tervezi, nem szabad tovább várnia.

Ehhez hasonló és ilyen kedvező kondíciókkal rendelkező hitel felvételére 2023-tól már nem lesz lehetőség, hiszen a jelenlegi piaci folyószámla hitelkeretek és forgóeszközhitelek kamata 14-16% között van, amely jelentősen magasabb a Széchenyi Kártya hitelkeret által ajánlott kondícióknál.


A Széchényi Beruházási hitel esetében az igénylési határidő 2022.10.31.



Vállalkozások számára a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX 1 millió forinttól maximum 250 millió forintig igényelhető, 2, vagy akár 3 éves futamidőre, fix 3,5%-os kamattal. Megoldást jelenthet átmeneti likviditási problémák áthidalására. Jelen hitelkeret esetében nincs rendelkezésre tartási díj és havi törlesztés sem.
Továbbá igényelhető konstrukció a Széchenyi Likviditási Hitel MAX, melynek maximális összege 250 millió forint 3 éves futamidőre, szintén fix 3,5%-os kamattal. Az utóbbi konstrukció szabad felhasználású forgóeszközhitel, melyet akár hitelkiváltásra is felhasználhat, havi törlesztéssel.


Amennyiben beruházási, fejlesztési ötlete van (ingatlan, gép, eszköz vásárlás), akkor a Széchényi Beruházási Hitel MAX a legjobb megoldás. Akár 10 éves futamidőre igényelhető, havi törlesztéssel, évi 1,5%-os fix kamattal. Az önerő mértéke min. 10%.

Mindhárom konstrukció esetében a hitel futamideje alatt fizetendő nettó kezelési költség fix 2%/év.

A jelenlegi magas infláció miatt a hitelkonstrukciók kedvezőtlenebbek lesznek, egyre magasabb kondíciókkal, ezért nem érdemes tovább várni a hitelfelvétellel.


Amennyiben még szeretné kihasználni ezt a kedvező lehetőséget vagy további tanácsra van szüksége a hitelkonstrukcióval, hiteligényléssel kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal, Erdélyi Tamás szakértőpartnerünk minden kérdésükkel kapcsolatban segítségükre lesz.

 



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.