Közeleg a tél! Vagyonbiztonság, átgondolt cégstruktúra, cégértékelés válság idején! Ingyenes Webinárium cégvezetőknek, tulajdonosoknak

 Hírek / Hírek / Közeleg a tél! Vagyonbiztonság, átgondolt cégstruktúra, cégértékelés válság idején! Ingyenes Webinárium cégvezetőknek, tulajdonosoknak

Legújabb bejegyzéseink

Közeleg a tél! Vagyonbiztonság, átgondolt cégstruktúra, cégértékelés válság idején! Ingyenes Webinárium cégvezetőknek, tulajdonosoknak

Hallotta, hogy fekete felhők gyülekeznek a gazdaságban? Hogy a világgazdasági változások, világpolitikai események, klímaváltozás és folytathatnánk a sort mennyi minden együttes hatása komoly változásokat eredményez? Ember legyen a talpán, aki fel tudja mérni, milyen hatással lesz a személyes életének vagy üzletmenetének alakulására. Ilyen időkben felértékelődik a biztonság jelentősége. Ellátásbiztonság, termelésbiztonság vagy vagyonbiztonság, ezen megoldandó feladatok köré csoportosul a cégvezetők, tulajdonosok gondolatainak jelentős része napjainkban.

Az energiaárak-, az alapanyagok-, a kamatok- emelkedését, a várható gazdasági visszaesést vagy növekvő munkanélküliséget globálisan vagy országosan megállítani nem tudjuk. Arra viszont lehet hatásunk, hogy vállalkozásunkat, vagyonunkat amennyire lehet válságállóvá tegyük.


Nem mindegy, milyen felkészültséggel érkezünk egy válságba. Gondoljunk csak vissza a COVID által okozott váratlan helyzetre.


Tartson velünk ingyenes webinárunkon, ahol az ICT Európa cégcsoport adózási és jogi vezető partnerein kívül vendégelőadók is elmondják véleményüket és az általuk javasolt megoldásokat annak érdekében, hogy az előttünk álló időszakban Ön vállalkozása, stratégiája is válságálló legyen.
Rendezvényünk háziasszonya és egyben moderátora: Dr. Bombera Krisztina, televíziós újságíró, jogász.

Rendezvény időpontja: 2022.október 26. 14.00-15.30. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kattintson a jelentkezéshez!

WhatsApp Image 2022 10 11 at 17.32.41 1

 

 

Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

 

Ügyvezetőknek, tulajdonosoknak, stratégiai döntéshozóknak! 

 

 


A rendezvény szakértői:  

 

Lovász György, az ICT Európa cégcsoport vezérigazgatója, valamint az Amerikai Egyesült Államokban az ICT Lions - Lion’s Courage Corporation alapítója

 

Vanek Balázs, az Atradius piacvezető hitelbiztosító magyarországi fiókvezetője és a Délkelet-európai régió igazgatóhelyettese.

 

Horgos Lénárd, az Absolvo Consulting Kft. vezető partnere.

 

Dr. Korponai Babett, ICT Business Advisory Zrt. vezető adószakértő partnere

 

Dr. Zsidi Roland, az ICT LEGAL, Termel és Zsidi Ügyvédi Iroda vezető partnere

 

Még mindig nem jelentkezett? 

Kattintson a jelentkezéshez!

 



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.