Május végéig igényelhető a Széchenyi Mikrohitel Max+!

 Hírek / Hírek / Május végéig igényelhető a Széchenyi Mikrohitel Max+!

Legújabb bejegyzéseink

Május végéig igényelhető a Széchenyi Mikrohitel Max+!

Május végéig igényelhető a Széchenyi Mikrohitel Max+, amely kis- és középvállalkozások számára elérhető hitelprogram. Célja vállalkozások támogatása, hogy könnyebben jussanak hitelhez, így finanszírozhassák fejlődésüket, bővülésüket.

2 perces olvasmány

 

A Széchenyi Mikrohitel Max+ hitelprogramot a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) biztosítja. A hitelprogramot a Magyarországon bejegyzett, legfeljebb 250 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások igényelhetik.

A Széchenyi Mikrohitel Max+ keretében a vállalkozások:

1-50 millió forint közötti hitelösszeget vehetnek fel,
13-120 hónapos futamidőre,
évi 5%-os fix kamattal, 0%-os kezelési költséggel.
A hitel igényléséhez legalább egy dologi biztosíték, valamint kötelező kezesnek minősülő magánszemély készfizető kezességvállalása kötelezően bevonandó.


A felvett hitelösszeget számos célra fel lehet használni, például:

új és használt gépjármű vásárlására,
gép és berendezés fejlesztésre,
ingatlanvásárlásra, egyéb tárgyi eszköz beszerzésére
az agrár szektorban is, forgóeszköz beszerzésére a hitelösszeg 20%-a erejéig, illetve a korábbi piaci árazású hitelek kiváltására is alkalmas.


A Széchenyi Mikrohitel Max+ előnyei közé tartozik, hogy rugalmas körben felhasználható a hitelösszeg, kötetlenül igényelheti akár induló vállalkozás vagy már megkezdett beruházás befejezésére is. Kedvező konstrukció lehet olyan cégek számára is, akik nem kereskedelmi bank képesek, így akár azok a vállalkozások is igényelhetik, akik külföldi tulajdonossal rendelkeznek.

A hitelkonstrukció hivatalosan 2023. május 31-ig igényelhető, azonban mivel a termék mértéke is korlátozott, így érdemes legkésőbb március végéig benyújtani a hitelkérelmet!

Amennyiben a hitelfelvételen gondolkodik, keressen bizalommal minket. Hitelszakértő partnerünk áll a rendelkezésére.

 

Előző cikkünket arról, hogy hogyan spórolhatnak akár milliókat a cégek a korábbi beruházási tervek felülvizsgálatával ide kattintva olvashatja!



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.