fbpx

Igényelhető a Baross Gábor újraindítási hitelprogram!

 Hírek / Hírek / Igényelhető a Baross Gábor újraindítási hitelprogram!

Legújabb bejegyzéseink

Igényelhető a Baross Gábor újraindítási hitelprogram!

A Baross Gábor újraindítási hitelprogram egy magyar kormányzati támogatási program, amelyet a COVID-19 járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hoztak létre.

2 perces olvasmány

 

A program célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozásoknak és az egyéni vállalkozóknak a nehéz gazdasági időszak átvészelésében, illetve az újranyitásuk és a működésük újraindításában. Ez hazánkban a valaha volt egyik legnagyobb, 700 milliárd forintos kormányzati hitelprogram, amely 2023. februártól indul.

A hitelt forintban legfeljebb 6, euróban pedig 3,5 százalékos fix kamatozással kínálják, amelynek igénylését a rendelkezésre álló hitelkeret kimerüléséig, és 2023. december 15-ig lehet benyújtani. 

A program keretében kedvező kamatozású hiteleket lehet igényelni, amelyeket a vállalkozások a működési költségeik fedezésére, a bérleti díjak és az adósságok fizetésére, valamint az eszközbeszerzésre használhatnak. A hitelprogramban a vállalkozások széles körének lehetősége nyílik arra, hogy a nehéz helyzetben meglévő hitelállományukat is refinanszírozzák.


A Baross Gábor újraindítási hitelprogram elsősorban azoknak a vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak lehet jó, akiket súlyosan érintett a COVID-19 járvány és gazdasági hatásai, és nehézségekbe ütköznek a működésük fenntartásában és az újranyitásban.


A hitelprogram különösen ajánlott lehet olyan vállalkozások számára, amelyeknek korábban jó fizetőképességű hitelállománya volt, de a járvány miatt nehézségekbe kerültek a pénzügyi helyzetükben. Az újraindítási hitelprogram segítséget nyújthat számukra abban, hogy átvészeljék a nehéz időszakot, és újra lendületbe jöjjenek.

Fontos megjegyezni, hogy a hitelprogram feltételei és elérhetőségei folyamatosan változhatnak, és ezekről érdemes tájékozódni a hitelprogram honlapján vagy szakértőink segítségével.

A témával kapcsolatos kérdéseivel, kéréseivel az alábbi űrlap kitöltésével forduljon hozzánk bizalommal, tudunk segíteni!if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

  • ICT Logok Holding 230
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.