fbpx

IT Tanácsadás

 Szakterületeink / Informatika / IT Tanácsadás

Informatikai és IT tanácsadás

Cégünk informatikai és IT tanácsadás szolgáltatásával olyan stratégiai- megoldási ütemtervet alakíthat ki, mely összehangolja az IT stratégiát az üzleti folyamatokkal. Az üzleti igények szükségessé teszik az alapvető IT-infrastruktúra átértékelését, és a továbblépést egy összekapcsolt, jobban működő infrastruktúra irányába.

Az IT tanácsadási szolgáltatásunkkal segítséget kívánunk nyújtani a gyorsan változó üzleti kihívásoknak való megfelelésben, a költséghatékonyság és a produktivitás növelésének együttesével. Az ICT Európa Network Kft szakértő kollégáinak széles szakmai tapasztalata alapján valamint az alkalmazott megoldásainkkal és javaslatainkkal segítjük a gazdaságos, racionális döntéseken alapuló informatikai infrastruktúrák kiépítését.

Segítséget nyújtunk a döntéshozók számára az üzleti célokat és tervek támogató, informatikai megoldások meghatározásában és kiválasztásában a lehetséges alternatívák és a kapcsolódó kockázatok megfogalmazásával együttesen.

Az ICT Európa Network Kft leveszi a szakmai terheket a beruházó válláról és garantálják, hogy az elvárásoknak és a meglévő rendszerek követelményeinek tökéletesen eleget tevő eszközök, alkalmazások kerülnek beszerzésre és ennek köszönhetően a kívánt fejlesztések problémamentesen mennek végbe.

Mit kaphat a Megbízónk az IT tanácsadás keretében?

 • Egy „külsős” rendszerátvilágítást, állapotjelentést: hogy pontosan milyen rendszerei és alkalmazásai vannak, illetve azok mennyire vannak kihasználva, mennyi „tartalék” van bennük, hogyan lehetne jobban kihasználni
 • Egy igényösszesítő felmérést: Együttműködve az Ügyféllel, interjúk segítségével részletesen felmérjük a fejlesztési szándékot és az elvárásokat, a fejlesztésre okot adó hiányosságokat, problémákat. Az igények és tervek mentén felmérjük a rendelkezésre álló infrastruktúrát és a kapcsolódó munkafolyamatokat. Végül ezek összességéből részletes követelményspecifikáció jön létre a leendő rendszerrel kapcsolatban
 • Egy javaslattételt: A megegyezésnek megfelelő formában javaslatot teszünk az optimális, legjobb ár-érték arányú megoldásra
 • Egy önálló rendszertervet: Új rendszerek kialakításához vagy a már meglévő rendszerek fejlesztéséhez, átalakításához pontos rendszerterv elkészítését, amely nem csupán az aktuális igényeket szolgálja ki, hanem rugalmasan alkalmazkodik a jövőben várható változásokhoz is.
 • Egy megvalósítási projekttervet: amely tartalmazza a véglegesített elvárásokat szerint elkészített rendszerterv mérföldköveit illetve a kivitelezés pontos határidőit
Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel. A szervezetek többsége működőképes, az ad hoc módon vásárolt és összeállított IT eszközök segítségével is, de a fennakadások, váratlan problémák a leggyakrabban a komplex szakértő tervezés hiányából adódnak. Tüzet oltani pedig mindig költségesebb és nehezebb feladat, mint megelőzni azt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, kérdéseivel, kéréseivel forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeink egyikén!
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

 • ICT Logok Holding 230
 •   1117 Budapest,
      Fehérvári út 50-52.
      (Dexagon Irodaház 3. em.)
 •   06-1/33-44-279
 •   06-1/29-90-474
 • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások és IT rendszerüzemeltetés - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.