Minden fogaskerék ugyanolyan fontos!

Hitvallásunk

Küldetésünk

Az ICT Európa csoport egy olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató vállalatcsoport, amely a magyar KKV és nagyvállalati szektor fejlődésre vágyó, stratégiai gondolkodású szereplőinek eljuttatja azt a szolgáltatási színvonalat, ügyfélélményt, komplex tanácsadói támogatást (könyvelés, bérszámfejtés, adózás, számvitel, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás, transzferár, jog és HR) amely eredményeként biztonságra, versenyelőnyre tesznek szert!

Ismerje meg cégünket

Cégcsoportunk a számok tükrében

175+

Szakértő a cégcsoportban

50+

Szakmai publikáció évente

15+

Év szakmai tapasztalat

350+

Elégedett ügyfél

USA

Amerikai leányvállalatunk

AZ ICT Lions az ICT Európa vállalatcsoport amerikai leányvállalata, mely professzionális szolgáltatásokat nyújt azoknak a vállalkozásoknak, akik az amerikai piacion tervezik bővülésüket, vagy már jelen vannak.

A Lionsdiák digitális iskolaszövetkezet segítségével egyszerűsítheti diákmunka adminisztrációját, rejtett költségektől mentesen. Teljesen digitális és papírmentes rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden szükséges dokumentációt könnyedén kezeljen, miközben időt és energiát spórol meg. Szolgáltatásunk gyors, átlátható és rejtett költségektől mentes. Munkáltatóként biztos lehet abban, hogy a munkaügyi folyamatok megfelelnek a jogi követelményeknek, és gördülékenyen zajlanak. Bízza ránk az adminisztrációs terheket és összpontosítson a vállalata növekedésére.

Nemzetközi tagságunk

Russel Bedford International

2017. december elsejétől cégünk a Russell Bedford International globális tanácsadó hálózat tagvállalata lett. 1983 óta a Russell Bedfrod mind a 290 irodája – melyeket megtalálhatja Európában, Észak- és Dél- Amerikában, a Közel – Keleten, Afrikában és Ázsiában – a saját területük meghatározó és piacvezető vállalatai.

Ez biztosítja, hogy minden Ügyfelünk bizonyítottan a legjobb szakemberek segítségét érhetik el az adott országon belül, akik a szükséges helyi speciális ismeretekkel felvértezve segíti a befektetőt az előírásoknak való megfelelésben, valamint üzleti praktikák kialakításában.

A Russell Bedford International, egy megbízható, globális professzionális tanácsadó hálózat tagvállalataként minden segítséget meg tudunk adni cége számára, a világ bármely régiójában kíván terjeszkedni. A Russell Bedford szigorú és alapos minőségbiztosítási elvárásai alapján Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy a világ bármely pontján ugyanazt a minőségű szolgáltatást kapják.

Partnerek

Munkatársaink

Lovász György

Vezérigazgató, partner

Dr. Termel Balázs

Vezető ügyvéd, partner

Csomós István

Gazdasági igazgató, partner

Szabó Csaba

Szakmai igazgató, partner

Új irodába költöztünk!

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégánk 24 órán belül kapcsolatba lép Önnel és ingyenes konzultációt biztosít, amin egyeztetnek a részletekről.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​