Automatizálja és egyszerűsítse vállalkozása pénzügyi folyamatait

Nálunk az Ön vállalata van a fókuszban!

A szoftver segítségével az összes pénzügyi adat egy helyen, egy belépéssel elérhető, így nincs szükség külön belépni a számlázóprogramba, a banki felületekre és nem kell többé excelben rögzíteni a bejövő számlákat vagy akár várható cashflow-t tervezni, sőt azonnali és aktuális ÁFA egyenleget fog látni!

Több mint 200 vállalat választotta már szolgáltatásainkat.

További részletekért görgessen lejjebb!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

Ismerjük a kihívásait

Az SLM használata egy új korszak kezdete cége életében!

Tudja meg, hogy jellemzően milyen kihívásokkal néznek szembe azok a vállalkozások, akiknek megoldást tudunk nyújtani.

Azonnali információkat fog látni!

Számla jóváhagyási folyamatot biztosítunk, azonnali információkat mutatunk vállalkozása kintlévőségeiről. Ezen kívül elérhetőek a vezetői riportok, a várható cash flow-t, valamint aktuális ÁFA kalkuláció is segíti a pénzügyi tervezést.

Banki információk egy felületen!

Egy szoftverben fogja látni a számlatörténeteit. Dacára annak, ha több banknál is van számlája a vállalkozásnak, az SLM felületén mindegyik aktuális egyenlegét, számlatörténetét eléri. Nem kell belépni a banki szoftverekbe!

Automatizmussal munkaidőt takarítunk meg!

A bejövő számlák iktatási automatizmusával, valamint a NAV adatkapcsolattal jelentős munkaidőt takarítunk meg, így kollégái azt fel tudják használni hatékonyan a vállalkozás főtevékenységéhez.

Az információ mindig kéznél lesz!

Nem csak számítógépen, hanem mobil applikáción keresztül is elérhető az SLM összes lényeges funkciója. Ezáltal bármikor és bárhol (akár nyaralás közben) láthatja a cége pénzügyi helyzetét, számlát hagyhat jóvá, vagy egy fényképpel számlát küldhet iktatásra a kollégáinak.

Szeretnék egy igazi partnert!

Nálunk az Ön vállalata van a fókuszban!​

Készen áll arra, hogy megismerkedjen az SLM-mel?

Az SLM rendszer egy olyan komplett megoldás, amely automatizálja és egyszerűsíti a vállalkozások pénzügyi és adminisztrációs folyamatait.

A szoftver segítségével az összes pénzügyi adat egy helyen, egy belépéssel elérhető, így nincs szükség külön belépni a számlázóprogramba, a banki felületekre és nem kell többé excelben rögzíteni a bejövő számlákat vagy akár várható cashflow-t tervezni, sőt azonnali és aktuális ÁFA egyenleget fog látni!

Próbálja ki ingyen, egy hónapon keresztül!

Az SLM funkciói

Azonnali ÁFA információk

NAV adatbázis összeköttetés

Számlakép felismerés, automatizált iktatás

Számlázás, e-számlázás

Naprakész cash-flow kimutatás

Integrált banki történet

Automatizált banki összepárosítás

Összesített banki egyenleg

Kintlévőség kimutatás

Aktuális vevő egyenleg 

Vezetői riportok

Adatátadás könyvelői programoknak

Több cég kezelése

Jóváhagyási funkciók

Árazás

Nézd meg az SLM csomagokat

Mini

+ Alapfunkciók

Basic

+ Alapfunkciók
+ Könyvelés

Gold

+ Alapfunkciók
+ Könyvelés
+Pénzforgalmi szolgáltatások
(bankolási funkció)

Még többet akarsz tudni az SLM-ről?

Ismerje meg cégünket

Cégcsoportunk a számok tükrében

175+

Szakértő a cégcsoportban

50+

Szakmai publikáció évente

15+

Év szakmai tapasztalat

350+

Elégedett ügyfél

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Még több szolgáltatás

Kapcsolodó szolgáltatások

A könyvelőváltás egy új, sikeres kezdet. Érezze biztonságban a vállalat pénzügyeit!

Növelje hatékonyságát és vállalata biztonságá főkönyvelési szolgáltatásunkkal!

Gondoskodunk a vállalkozása bérezési, TB ügyinzésési és adózási kötelezettségeinek hatékony és pontos teljesítéséről.

GYIK

Gyakran Ismételt kérdéseink

Amikor jelentkezel a program bemutatóra, a csapatunkból egy kollégánk felveszi veled telefonon a kapcsolatot. Pontosítják az igényeid, valamint megbeszélnek egy időpontot egy kötetlen szoftver bemutatóra, amit személyesen irodánkban, illetve online is megtarthatunk. A bemutató során megismerheted a szoftvert, mi pedig megismerhetjük igényeid, prioritásaid és üzleti struktúrád, valamint lehetőség nyílik a használattal, bevezetéssel kapcsolatos kérdéseket átbeszélni

Amikor döntöttetek az SLM System bevezetéséről, megkezdéséről, dedikált kollégánkkal elvégzitek a regisztrációt, valamint az általános beállításokat. Szoftverünket úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen a használata. Felépítése egyszerű, logikus kialakítás jellemzi. Azonban természetes, hogy a használat során felmerülhetnek kérdések. Tanítsd be a kollégáid gyorsan online oktató videóink segítségével vagy kérd a bevezetésben jártas kollégáink segítségét. Általánosan a bevezetés folyamata pár alkalmat vesz igénybe, így 3-4 hét alatt a szoftver sikeresen bevezethető.

Az elektronikus számlázás biztonságosságát a hatályos jogszabályoknak való megfelelés, valamint az ennek kapcsán előírt technológiai követelmények betartása garantálja (hitelesítő szolgáltató által kiállított elektronikus aláírással való ellátás, időbélyegzés). A kiállított számlákat a felhőben redundásan – többszörös példányban – tároljuk. A kiállított és elektronikusan aláírt számlákon feltüntetjük a kiállító IP címét, így egy esetleges komolyabb csalási kísérlet esetén, kinyomozható a forrás. A böngésződ és a kiszolgáló számítógépünk között minden kommunikáció titkosítva történik. A havi szolgáltatási díjunk tartalmazza a szoftver licenc díját, az ügyfélnek nem szükséges regisztrálni, felhasználói profilt készíteni és havi/ éves díjat fizetni a szoftverért.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégánk 24 órán belül kapcsolatba lép Önnel és ingyenes konzultációt biztosít, amin egyeztetnek a részletekről.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​