Dr. Korponai Babett, vezető adószakértőnk tart előadást a MultiSoft Kft. rendezvényén

 Hírek / Hírek / Dr. Korponai Babett, vezető adószakértőnk tart előadást a MultiSoft Kft. rendezvényén

Legújabb bejegyzéseink

Dr. Korponai Babett, vezető adószakértőnk tart előadást a MultiSoft Kft. rendezvényén

Partnerünk a Multisoft Kft., a pandémiás időszak után idén május 18-án újra ügyfélnapot szervez Budapesten, a Continental Citygolf Club-ban.

 

Meghívásukra az ICT Business Advisory Zrt. vezető adószakértője, partnere, Dr. Korponai Babett a „Legális adóoptimlizálás a KKV szektorban és jelentős kockázatok a könyvelésben” címen fog előadást tartani.

 

Az ügyfélnap programját úgy állította össze Partnerünk, hogy minden olyan információt megkapjanak a vendégek a Microsoft vállalatirányítási rendszereiről, amelyre a következő évek során szükség lehet.

Adószakértőnk előadása mellett többek között szó lesz a mesterséges intelligenciáról a számlafeldolgozásban, a Microsoft elveiben történő változásokról valamint a Business Centralban történő funkcióbővítésről is.
Az előadások mellett, a jelenlévőknek lehetőségük lesz a szakértőktől kérdezni, részt vehetnek workshopokon, valamint betekinthetnek a golf világába is, ingyenes golfoktatás keretein belül.

A részvétel díjmentes, a részletes programért és regisztrációért kattintson ide.
A regisztrációval foglalja le Ön is helyét, találkozzunk személyesen.

A jövő technológiája, a jelen szállítójától...

multisoft logo 2022
A MultiSoft Kft. a Microsoft partnerként teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozícióján túlmenően, öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állnak potenciális üzleti partnereik rendelkezésére



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.