fbpx

Jog

Jogi szolgáltatások területén az ajánlott Partnercégünk a TTG Partners Ügyvédi Társulás.

Cégalapítás és cégadminisztráció

Cégalapítás és cégadminisztráció

Olcsó, gyors és egyszerű cégbejegyzés, változás bejegyzés, szerződésminta alapján akár két munkanapon belül, megfelelő előkészítés után 1 óra alatt bejegyzésre kerül a cég.

  Tovább..

Gazdasági jogász

Gazdasági jogász

A cégek működésével kapcsolatos jogi támogatás és jogi tevékenységek keretén belül elsősorban a szerződések készítése, véleményezése, szerződések előkészítése terén nyújt segítséget a TTG Partners Ügyvédi Társulás.

  Tovább..

Munkajogász

Munkajogász

A TTG Partners Ügyvédi Társulás a hagyományos munkajoggal kapcsolatos jogi tevékenységek (peres eljárások, munkaszerződések) mellett speciális szakértővel nyújt segítséget a munkavédelmi, munkaügyi eljárásokban, akár preventív jelleggel is.

  Tovább..

Ingatlanjogász

Ingatlanjogász

A leggyakrabban igénybevett jogi szolgáltatások egyike az ingatlanjogászi szolgáltatás, az ingatlanokkal kapcsolatos okiratszerkesztés és tanácsadás.

  Tovább..

Közbeszerzési tanácsadás

Közbeszerzési tanácsadás

A TTG Partners Ügyvédi Társulás - a közbeszerzési eljárások területén több éves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal és kiváló referenciákkal rendelkező közbeszerzési tanácsadója által nyújt tanácsadási szolgáltatásokat.

  Tovább..

Állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások

Állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások

Az európai uniós és hazai pályázatokban vállalt célokat és vállalásokat szigorúan ellenőrzik. Nem elég pályázatot nyerni, a kiírásokban vállalt kötelezettségeket teljesíteni is kell.

  Tovább..

Követelés-érvényesítés és adósságkezelés

Követelés-érvényesítés és adósságkezelés

E tevékenységünk keretein belül jellemzően cégek, vagy magánszemélyek tartozásainak behajtásával kapcsolatban látunk el teendőket.

  Tovább..
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

  • ICT Logok Holding 230
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   06-1/33-44-279
  •   06-1/29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások és IT rendszerüzemeltetés - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.