A Forbes.hu -nak nyilatkozott Lovász György az amerikai irodánk megnyitásáról

 Hírek / Hírek / A Forbes.hu -nak nyilatkozott Lovász György az amerikai irodánk megnyitásáról

Legújabb bejegyzéseink

A Forbes.hu -nak nyilatkozott Lovász György az amerikai irodánk megnyitásáról
Itthon felépített egy egymilliárd forintot meghaladó árbevétellel bíró, főleg adótanácsadó, könyvelő és számviteli cégcsoportot, majd kiköltözött az Egyesült Államokba, hogy ott vezesse a vállalat amerikai ágát. Lovász György, az ICT Európa cégcsoport egyik alapítója és vezérigazgatója keveset szerepelt a sajtóban az elmúlt évtizedben. Most Connecticutból jelentkezett be, online beszélgettünk vele arról, miért költözött családostul a tengerentúlra, hogyan képzeli a vállalat jövőjét a nagy könyvelőcégek otthonában és milyen tevékenységgel nem ajánlja, hogy valaki az amerikai piacra lépjen.

 

Forbes.hu: Hogyan lehet az, hogy valaki felépített egy bő egymilliárd forint árbevételű cégcsoportot, mégis ennyire elkerülte a sajtó figyelmét? Alig szerepeltél a médiában az elmúlt bő 10 évben.

 

L. GY.: Jó kérdés, nem tudom. Nem kerültük direkt a sajtót, de nem is figyeltek fel ránk. Annyi mindennel el voltunk foglalva, hogy nem is volt különösebben tudatos PR-tevékenységünk az elmúlt évtizedben. A stratégiánk a személyes megkeresés volt, nem a hirdetések. Abban hiszek, hogy oda kell menni az ügyfélhez és személyesen elmondani neki, kik vagyunk és milyen színvonalú szolgáltatást nyújtunk. A tradicionális könyvelőcégek híre inkább szájról szájra terjed, vagy a klasszikus reklámokhoz nyúlnak. Mi viszont megkerestük az ügyfeleket, ami a szakmánkban nem megszokott, ez volt a sikerünk egyik alapja.

 

A teljes cikk a Forbes.hu-n elérhető.

Szerző: Topolay Gábor, újságíró 



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.