A jövő tervezése most kezdődik
Ismerje meg a bizalmi vagyonkezelést!

Nálunk az Ön vállalata van a fókuszban!

Az ICT LEGAL, Termel & Zsidi Ügyvédi Iroda jogászai szakértőként segítséget nyújtunk a bizalmi vagyonkezelő (rövidítve: BVK) megalapításában és létrehozásában. Tapasztalt szakembereink készek együttműködni Önnel, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg az Ön igényeinek és jövőbeli céljainak megfelelően.

Több mint 200 vállalat választotta már szolgáltatásainkat.

További részletekért görgessen lejjebb!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

ICT Webinárium

Vagyonbiztonság - Kihívások és lehetőségek (2024)

ICT Webinárium

Cégeladás nélkül is előnyös a bizalmi vagyonkezelés

<span data-metadata=""><span data-buffer="">Kihívások

Miért fontos bizalmi vagyonkezelésben gondolkodni?

A bizalmi vagyonkezelés számos előnyt kínál mindazok számára, akik hosszú távú pénzügyi biztonságot és vagyoni stabilitást szeretnének elérni. Íme néhány ok, amiért érdemes bizalmi vagyonkezelésben gondolkodni.

Vagyonvédelem és jogi biztonság

A bizalmi vagyonkezelés lehetővé teszi, hogy vagyonát védett keretek között kezeljék, megóvva azt jogi problémáktól, perektől vagy akár nem várt követelésektől. Ez különösen fontos lehet például vállalkozók, családok vagy magas kockázatú szakmák képviselői számára.

Hosszú távú pénzügyi tervezés

A bizalmi vagyonkezelés lehetőséget nyújt a hosszú távú pénzügyi tervezésre. Biztosíthatja, hogy a vagyon több generáción keresztül fennmaradjon és gyarapodjon, miközben az előre meghatározott célok és szándékok szerint kerül felhasználásra.

Rugalmas vagyonkezelés

A bizalmi vagyonkezelés személyre szabható, ami azt jelenti, hogy az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz igazítható. Legyen szó jótékony célokról, családtagok támogatásáról vagy vállalati vagyon kezeléséről, a bizalmi vagyonkezelés alkalmazkodik az Ön terveihez.

Adótervezési előnyök

A bizalmi vagyonkezelés struktúrájának köszönhetően optimalizálható a vagyon adózási szempontból, ami hozzájárulhat az adóterhek csökkentéséhez. Ez különösen fontos lehet cégeladás, öröklés vagy nagyobb pénzügyi tranzakciók esetén.

Öröklési tervezés és hagyatéki viták elkerülése

A bizalmi vagyonkezelés segít az öröklési folyamat gördülékenyebb lebonyolításában, csökkentve a hagyatéki viták és a családi konfliktusok esélyét. Előre meghatározhatja, hogyan oszlik meg vagyona az örökösök között, biztosítva, hogy kívánságai tiszteletben legyenek tartva.

Pénzügyi stabilitás a család számára

A bizalmi vagyonkezelés lehetőséget nyújt arra, hogy biztosítva legyen a család pénzügyi stabilitása a jövőben, még váratlan események bekövetkezése esetén is.

Magánélet védelme

A bizalmi vagyonkezelés diszkréciót biztosít, hiszen a vagyonkezelés során nem szükséges nyilvánosságra hozni a vagyoni helyzetet. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik el szeretnék kerülni a nagy nyilvánosság figyelmét.

Bizalmi vagyonkezelés A-Z -ig útmutató
Letölthető PDF

Tippek és trükkök bizalmi vagyonkezeléshez, hogy biztonságban tudja vagyonát.

Igényelje a kötelezettségmentes konzultációt!

Előnyök

Miért válasszon minket?

Élen a bizalmi vagyonkezelők alapításában

Ügyvédi irodánk több mint 100 Ügyfelünknek készítette el már a bizalmi vagyonkezelőjét, alakította ki a legoptimálisabb struktúrákat. A tapasztalat és szakértelem Önnek is hatékony megoldást kínál. A témában több szakértői cikkünk és saját rendezésű webinárium is elérhető.

Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit

Tudjuk, hogy Ügyfeleink bizlami vagyonkezeléssel kapcsolatos igényei egyedi körülményekhez igazodik. Szakértőink figyelembe veszik felmerülő ötleteiket, további fejlesztési javaslatokat adnak, mely számára a legjobb egyedi megoldás kerül megvalósításra.

Érthető kommunikáció

Kiemelten fontos, hogy ezt a jogintézményt a nem jogvégzett cégvezetők is megértsék. Ezért nagyon alaposan és körültekintően kommuniálunk Ügyfeleinkkel, hogy minden egymást követő lépés átlátható és érthető legyen.

Átfogó támogatás és tanácsadás​

Nemcsak az alapítás folyamatában nyújtunk segítséget, hanem hosszú távon is támogatjuk Önt, biztosítva, hogy a bizalmi vagyonkezelő hatékonyan működjön. Tanácsokat adunk a jogi, pénzügyi és adózási kérdésekben, hogy Ön mindig a legjobb döntéseket hozhassa meg.

Diszkréció és biztonság

Kiemelt figyelmet fordítunk az Ön személyes és pénzügyi adatainak védelmére. A bizalmi vagyonkezelés során garantáljuk a teljes diszkréciót és a legmagasabb szintű biztonságot, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson céljai megvalósítására.

Hosszú távú partnerség

Célunk, hogy hosszú távú, megbízható partnere legyünk, akire mindig számíthat. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat és a pénzügyi piac alakulását, hogy Ön mindig a legfrissebb és legrelevánsabb tanácsokat kapja.

Nálunk az Ön vállalata van a fókuszban!

Lépjen még ma a vagyonbiztonság és a hosszútávú pénzügyi stabilitás útjára!

Legyen szó adótervezési előnyökről, öröklésről, exitről, vagyonbiztonságról, magánélet védelméről vagy pénzügyi stabilitásról családja számára, a bizalmi vagyonkezelés a megfelelő megoldás Önnek is.

Igényelje a kötelezettségmentes konzultációt!

Megoldást nyújtunk Önnek!

Dedikált jogi szakértőt biztosítunk

Tapasztaltunkat és szakértelmünket az Ön szolgáltatába állítjuk

Szükség esetén vállaljuk a könyvelését is megalapított BVK-nak.

Folyamatos támogatást biztosítunk

Opcionálisan cégértékelést is készítünk

Közösen ötletelünk Önnel a legjobb megoldás érdekében.

Stratégiai partnerünk

A pontos elszámolás, a hosszútávú kapcsolatok titka.

Stratégiai együttműködő partnerünk a Login Autonom Kft, amely vezető szerepet tölt be a HR digitalizációs megoldások terén. Ennek keretében bérszámfejtési szolgáltatásainkhoz opcionálisan egy innovatív szoftvert kapcsolunk, amely jelentős előnyökkel jár Ügyfeleink számára.

A szoftver segítségével a hagyományos, papír alapú és Excel táblázatokban vezetett jelenlét nyilvántartás helyett egy teljesen digitalizált rendszert alkalmazhatnak.

Ez a megoldás lehetővé teszi a munkaidő és távollétek pontos, gyors és átlátható kezelését, miközben jelentős mértékben növeli a személyzeti ügyek kezelési hatékonyságát.

Ismerje meg cégünket

Cégcsoportunk a számok tükrében

175+

Szakértő a cégcsoportban

50+

Szakmai publikáció évente

15+

Év szakmai tapasztalat

350+

Elégedett ügyfél

Vállalkozása a középpontban

Hatékonyan készítjük el az Ön bizalmi vagyonkezelőjét

Személyre szabott tervezés

Az Ön egyedi igényei és céljai alapján alakítjuk ki a bizalmi vagyonkezelő struktúráját, biztosítva, hogy az tökéletesen megfeleljen a pénzügyi, jogi és családi elvárásoknak.

Maximális adat- és információvédelem

Rendszeres podcastjeink és hírleveleink garantálják, hogy mindig a legfrissebb tudás birtokában legyen.

Folyamatos tanácsadás és frissítés

Nemcsak az alapítás során, hanem azt követően is folyamatos támogatást nyújtunk. Rendszeresen frissítjük a vagyonkezelőt az aktuális jogszabályoknak megfelelően, és tanácsokkal segítjük az optimalizációt.

Vállalkozása

Teljeskörű jogi és pénzügyi támogatás

Szakértői csapatunk gondoskodik minden jogi és pénzügyi részletről, a szerződések megfogalmazásától kezdve az adózási kérdésekig, így Önnek nem kell aggódnia a részletek miatt.

Rugalmasság és alkalmazkodóképesség

A bizalmi vagyonkezelő struktúráját rugalmasan alakítjuk, így az idővel változó igényeihez és élethelyzeteihez is könnyedén igazítható lesz, biztosítva a hosszú távú hatékonyságot.

Biztonságos öröklés és vagyonvédelem

Segítünk biztosítani, hogy a vagyonkezelő révén vagyonát a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon védje meg a jövő generációi számára, minimalizálva az adóterheket és a jogi kockázatokat.

Kik segítenek?

Így fogunk Önnek dolgozni

A folyamatos együttműködés alkalmával három kollégát biztosítunk 

Dedikált könyvelő

Vedd fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található bármely űrlap kitöltésével, vagy központi telefonszámunkon, illetve e-mail címünkön.
Amennyiben az űrlapot töltöd ki, kérünk, hogy add meg az adatait és cégadatokat, valamint részletesen írd meg nekünk, hogy melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődsz.

Könyvelési csoportvezető

A könyvelő mellett dedikálunk Önnek egy könyvelési csoportvezetőt is, akivel pedig a stratégiai kapcsolatot tartják.

Ő lesz az, aki a látott adatok alapján fog javaslatokat megfogalmazni Önnek, ő fogja összeállítani a havi könyvelési jelentéseit a vállalkozásának.

A könyvelési csoportvezető folyamatosan ellenőrzi is a könyvelő munkáját, így ellenőrző funkciót is betölt, ezért
Ön nyugodt lehet afelől, hogy minden rendben van.

Ügyfélkapcsolati menedzsert

Vedd fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található bármely űrlap kitöltésével, vagy központi telefonszámunkon, illetve e-mail címünkön.
Amennyiben az űrlapot töltöd ki, kérünk, hogy add meg az adatait és cégadatokat, valamint részletesen írd meg nekünk, hogy melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődsz.

Ügyfélkapcsolati Igazgató

Ügyfeleink elégedettségért továbbá az Ügyfélkapcsolati Igazgató is felelős.

Hozzá tud fordulni akkor is, ha valamilyen visszajelzést szeretne adni.

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Még több szolgáltatás

Kapcsolodó szolgáltatások

Könyvelés

Megalkottunk az Önnek szükséges könyvelési szolgáltatást! Kattintson a részletekért.

Adóoptimalizálás

A legális adócsökkentés rendszere három pillérre támaszkodik és a törvény “a”-től “zs” pontig sorolja a kedvezmény lehetőségeket. Nézzük meg, hogy Ön kihasznál-e minden lehetőséget!

HR 361 audit

Ismerje meg, hogyan teheti hatékonyabbá bérügyi folyamatait átvilágítási szolgáltatásunkkal. Szakértőink azonosítják a hibákat, optimalizálják a bérszámfejtést és biztosítják a jogszabályi megfelelést.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégáink 24 órán belül tájékoztatják Önt a további részletekről.

1117 Budapest, Budafoki út 91-93.
IP West Irodaház 4. em.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

GYIK

Gyakran Ismételt kérdéseink

A bizalmi vagyonkezelő lehetővé teszi, hogy vagyonát hatékonyan és biztonságosan kezelje, miközben biztosítja annak védelmét és a hosszú távú célok elérését. Emellett a vagyonkezelés révén optimalizálhatja az öröklést, csökkentheti az adóterheket, és biztosíthatja a vagyon diszkrét és rugalmas kezelését.

A bizalmi vagyonkezelés különlegessége, hogy a vagyon kezelése és védelme egy független, harmadik fél által történik, aki az Ön érdekeit képviseli. Ez biztosítja, hogy a vagyon mindig a meghatározott célok szerint legyen kezelve, és megóvja azt a külső kockázatoktól vagy jogi kihívásoktól.

A folyamat időtartama az Ön egyedi igényeitől és a szükséges jogi lépésektől függ, de általában néhány hét alatt lezajlik. Szakértői csapatunk biztosítja a gyors és hatékony folyamatot, hogy Ön minél előbb élvezhesse a bizalmi vagyonkezelés előnyeit.

A bizalmi vagyonkezelő rendkívül rugalmas, így bármikor módosítható vagy átalakítható az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodva. Akár új kedvezményezetteket szeretne kijelölni, akár a vagyon kezelési módját szeretné módosítani, szakértőink segítenek a szükséges változtatások végrehajtásában.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfeleink adatainak és vagyonának védelmére. Szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, és a legmagasabb szintű diszkréciót garantáljuk, hogy Ön nyugodt lehessen a vagyonkezelés során.

Vegye fel velünk az űrlap kitöltésével a kapcsolatot, vagy keressen minket az info@icteuropa.hu e-mail címet, vagy telefonon: +36-1-33-44-279. Kollégáink díjmentesen átbeszélik Önnel a lehetőségeket.

Bizza ránk a főkönyvelési feladatokat, minimalizálja saját HR kockázatát!

Nálunk az Ön vállalata van a fókuszban!

Vegyen igénybe egy tapasztalt csapatot és takarítson meg költségeket úgy, hogy közben fenntartható megoldást épít fel és biztosítja cége könyvelési stabilitását.

További részletekért görgessen lejjebb!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​