Könyvelés

 Szakterületeink / Könyvelés / Könyvelés

 

Mi valóban stratégiai partnerei leszünk a jövőben! Ismerje meg könyvelési szolgáltatásunkat!

Az ICT Európa csoport egy olyan magyar tulajdonban lévő ügyviteli szolgáltató vállalatcsoport, amely a magyar KKV és nagyvállalati szektor fejlődésre vágyó, stratégiai gondolkodású szereplőinek eljuttatja azt a szolgáltatási színvonalat, ügyfélélményt, komplex tanácsadói támogatást (könyvelés, bérszámfejtés, adózás, számvitel, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás, transzferár és jog) amely eredményeként biztonságra, versenyelőnyre tesznek szert!

 

Hogyan dolgozunk? 

Cégcsoportunk több, mint 10 éve kiemelkedő szereplő a magyar könyvelési piacon. Könyvelési szolgáltatásunkat a legnagyobb gondossággal alakítottuk ki és fejlesztjük a mai napig is, nyitottan várjuk Ügyfeleink visszajelzéseit is és beépítjük azokat folyamatainkba.

Nevtelen terv 7

A folyamatos együttműködés alkalmával három kollégát biztosítunk Ügyfeleinknek. A napi kommunikáció és kapcsolattartás a dedikált könyvelővel történik. Ő lesz az, akihez a napi kérdésekkel kapcsolatban tudnak fordulni és ő végzi a cég könyvelését is. A könyvelő mellett dedikálunk Önnek egy könyvelési csoportvezetőt is, akivel pedig a stratégiai kapcsolatot tartják. Ő lesz az, aki a látott adatok alapján fog javaslatokat megfogalmazni Önnek, ő fogja összeállítani a havi könyvelési jelentéseit a vállalkozásának. Hozzá fog tudni fordulni a stratégiai jelentőségű témakörök kapcsán. A könyvelési csoportvezető folyamatosan ellenőrzi is a könyvelő munkáját, így ellenőrző funkciót is betölt, ezért Ön nyugodt lehet afelől, hogy minden rendben van. A szakmai csapat mellett dedikálunk Önnek egy kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsert is, aki minőségbiztosítási céllal tartja Önnel a kapcsolatot. Hozzá tud fordulni akkor is, ha valamilyen visszajelzést szeretne adni.


Ellenőrzött és irányított munkafolyamatok

Szakembereink munkáját a Finance átfogó vállalatirányítási rendszer, valamint szakmai kézikönyveink támogatják. A Finance rendszerbe az összes általános és cégspecifikus könyvelői feladatot felvisszük, a hozzá tartozó felelőssel és határidővel.

Kollégáink az ÁFA lista ellenőrzés során 19 ellenőrzési szempontot vesznek figyelembe, a havi szintű főkönyvi ellenőrzés során pedig 25 szempontot vizsgálnak.

 


Havi zárások, havi vezetői jelentés

Cégünknél a havi vezetői jelentést kérés nélkül megküldjük, tárgy hónapot követően. Cégre szabott forgalmi, eredmény és mérleg adatokat biztosítunk, főkönyvi mélységig. Kimutatjuk a már most keletkezett, de jövőben fizetendő társasági és iparűzési adó összegét. Havonta számítjuk az adót és adóalapot módosító tételeket, lehetséges kedvezményeket. Ezeket bemutatjuk Önnek.
Természetesen nyitottan állunk az egyedi jelentésekhez is, nemzetközi standardoknak megfelelően is. A jelentéseinket kérheti egyedi határidőben is.


SLM pénzügyi menedzsment szoftver az ügyfeleinknek – opcionális.

 ICT SLM 1200x628 7

 

Az SLM automatizálja a pénzügyi feladatok jelentős részét. Valós időben tartja nyilván a vevői egyenlegeket, az összes banki egyenlegét egy helyen láthatja, összeállítja az ÁFA kalkulációt, illetve a cash flow tervet. A jövőben nem kell várnia az információkra; azok valós időben elérhetőek lesznek az Ön és munkatársai számára. Kattintson a részletekért, önállóan is megvásárolható szoftver, ha nem mi könyvelünk, Önnek akkor is hatékony megoldás!


Komplex szolgáltatások

Vannak olyan szituációk, amikor a számviteli szakembernek, az adótanácsadónak és az ügyvédnek együtt kell gondolkodni! Mi ebben is erősek vagyunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál: könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások, transzferár tanácsadás, kontrolling, M&A, stb…További elérhető szolgáltatásainkat a szakterületeink menüpont alatt megtalálja.


Miért válasszon minket?

Angol-német nyelvtudás: Az Ön cégének is biztosított!

Tapasztalat és szakértelem: 150 fős szakmai stábunk áll az Ön rendelkezésére is. Biztos lehet abban, hogy megoldjuk az összes felmerülő kérdését, hiszen nagy eséllyel már más vállalkozásnál is felmerült.

Rugalmasság: Tudjuk, hogy a rugalmasság fontos, mivel minden cég egyedi követelményekkel rendelkezik. Mi képesek vagyunk arra, hogy igény szerint cégre szabjuk a szolgáltatásokat, és alkalmazkodjunk a vállalatok különböző igényeihez.

Adatbiztonság: Cégünk biztonságosan és megbízhatóan kezeli a pénzügyi és személyes adataikat, és megfelel az adatvédelmi előírásoknak. Saját alkalmazásban foglalkoztatott IT szakértőink garantálják Önnek is az adatbiztonságot.

Kommunikáció: Kiemelten hiszünk a hatékony kommunikációban. Ügyfeleinkkel folyamatos a kapcsolattartás és nem csak várjuk, hogy Ők jelentkezzenek. Vannak kérdéseink és fel is tesszük azokat. Ha ötletünk, javaslatunk támad, akkor sem fogjuk vissza magunkat és felemeljük a telefont. Emellett folyamatos kommunikációs tréningeket biztosítunk kollégáinknak, hogy a lehető legzökkenőmentesebb legyen az Ügyfelekkel való kapcsolattartás.

Átfogó szolgáltatási kínálat: Ahogy fent is írtuk, nálunk egy helyen találja meg a szükséges szolgáltatásokat. Ebből csak előnye származhat!

Biztonság: Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, ez Önnek egy fontos garancia!

Nemzetközi rálátás: több, mint 100 országban segíthetünk Ügyfeleinknek felmerülő adózási, számviteli vagy jogi kérdéseik kapcsán.

 

Hallgasd meg most legújabb podcast adásunkat, amiben számviteli és jogi szakértőink a könyvelésről és a könyveléssel kapcsolatos jogi kockázatokról beszélnek közérthetően:

 Szeretnénk segíteni abban, hogy az Ön vállalkozása számára a legmegfelelőbb könyvelési árajánlatot mutassuk be: az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan felveheti velünk a kapcsolatot, így mihamarabb elkezdhetjük a részletek megvitatását. Kérem, engedje meg, hogy segítségére legyünk a vállalkozása sikeres működésében!

 

 

Kapcsolódó szolgáltatások

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

A jó bérszámfejtő stabil hátteret biztosít Partnerének és a munkavállalónak egyaránt, valamint az állandóan változó támogatási és cafeteria rendszerben jelentős járulékmegtakarítást tud évről-évre felmutatni!

  Tovább..

Éves beszámoló könyvvizsgálata

Éves beszámoló könyvvizsgálata

Éves beszámoló könyvvizsgálata során szakértőink körültekintően végzik el a feladatokat.

  Tovább..

Adótanácsadói átvilágítás

Adótanácsadói átvilágítás

Az adótanácsadás olyan területe a pénzügyi és gazdasági tanácsadásnak, melyet az elmúlt évtizedekben elsősorban a nagyvállalatok vettek igénybe

  Tovább..
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.