Cégstruktúra tanácsadás

 Szakterületeink / Üzleti tanácsadás / Cégstruktúra tanácsadás

 

Miért érdemes a cégstruktúra kialakításával foglalkozni?

 

Tevékenység diverzifikálás
Adóoptimalizálás (Áfa, illeték, TAO, KIVA…)
Vagyon biztonsága, vagyonelkülönítés
Nem várt esemény esetén a tevékenység változatlan formában történő folytatása (pl. végrehajtás, hatósági zár alá vétel, számla zárolása esetén is)
Holding struktúra kialakítása
Generációs vagyontranszfer lehetőségeinek vizsgálata
Bizalmi vagyonkezelés intézmény lehetőségének vizsgálata

 

A cégstruktúra kialakításának folyamata

 Ajánlat cegstruktura cegnev ICT 2020 v3 

A projektekbe bevont szakértőink

 

Korponai Babett kozepes
Dr. Korponai Babett
Adószakértő, jogász, partner

ICT Business Advisory Zrt.

Babett 20 éves tapasztalattal rendelkezik társaságok adózása területén, melyből 17 évet egy BIG4 társaságnál töltött, ezt követően pedig egy kis magyar tulajdonú tanácsadó cég partnereként dolgozott, mielőtt csatlakozott az ICT Csoporthoz. Jogász, közgazdász végzettségű és adószakértői képesítéssel rendelkezik. Több multinacionális és hazai társaság napi adótanácsadási feladataiért volt felelős, számos átvilágításai, vállalat felvásárlási és átalakítási projektet vezetett. Feladatai közé tartozik az ügyfelek részére nyújtott tanácsadási munkák koordinációja, szakmai felügyelete.

 

Zsidi Roland 1

Dr. Zsidi Roland
vezető ügyvéd, partner

ICT LEGAL - Dr. Termel Ügyvédi Iroda

 

Jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szerezte, amelyet követően ügyvédjelölként, majd a jogi szakvizsga letételét követően önálló ügyvédként gyakorolja ügyvédi tevékenységét. Közel tíz éves munkajogi, gazdasági és polgári jogi – ezen belül különösen végrehajtási jog, ingatlanügyek, követeléskezelés – területen szerzett tapasztalattal rendelkezik. Ügyfeleit peres-, peren kívüli-, ill. adóigazgatási eljárásban is képviseli. A jogi szolgáltatások és az ICT Európa Holding által biztosított könyvelési és adótanácsadási szolgáltatások integrációjával komplex, összehangolt és professzionális tanácsadást és képviseletet biztosít az ügyfelek részére.

 

Kapcsolódó blogbejegyzés

cegstruktura kb zsr 3 800

Klasszikus vagy modern, avagy milyen a jó cégstruktúra? - https://icteuropa.hu/blog/753-klasszikus-vagy-modern-avagy-milyen-a-jo-cegstruktura

 

Kapcsolódó szolgáltatások

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.