E-kereskedelem

 Ágazatok / E-kereskedelem

 

ekereskedelem

 

 

Az előrejelzések szerint a hazai e-kereskedelem forgalma 2024-re meghaladhatja az 1700 Mrd forintot. A könyvelés automitizációja a több 10 ezres havi tételszámok miatt ezen szektorban elkerülhetetlen. Szakértői csapatunknak aktuális és jelentős tapasztalata a szektor szereplőinek versenyképességét növeli.

Az adatbázisok összekötése és átjárhatósága, valamint a bank pontozás automatizációja teszi számunka is lehetővé, hogy Ügyfeleinknek mindig naprakész, és a vezetői döntéshozatalt támogató adatot tudjunk szolgáltatni a könyvelésből. Az ágazatra digitalizáció és automatizáció jellemző. Nem ritka a több 10 ezer havi vevő számla, bank és többféle futárpostai elszámolási mód, amely egy jelentős kihívás elé tudja állítani azon könyvelő cégeket, amelyek nincsenek erre az összetettségre, tételszámra felkészülve. Az ágazatra jellemző összetettebb, akár több országot is érintő átfogó adózási valamint jogi kérdések. Hiszen az online térben bárki nyithat boltot bármelyik országban, ami miatt a legnagyobb webshopok már évek óta több országban vannak jelen. Partnereink többsége is egyszerre 4-5 országban végzi tevékenységét. A Russell Bedford International tagjaként - független, professzionális szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások globális hálózata. – több mint 100 országban a világ összes kontinensén tudunk határokon átnyúló kérdésekben is Ügyfeleinknek azonnal tanácsadót biztosítani az adózási, jogi és akár stratégiai kérdéseik kapcsán.

 

Speciális szolgáltatásaink az E-kereskedelemben

 

Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés
Automatizációs lehetőségek felmérése, tanácsadása
Adatvédelemi szabályzatok, fogyasztó védelmi ismeretek vagy az ÁSZF kialakítása, tanácsadás
Országhatáron túl nyúló jogi-, számviteli- és adózási tanácsadása
Üzleti tanácsadás és cashflow tervezés
Adótervezés
Kontrolling rendszer vizsgálata, kialakítása, bevezetése

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.