Kis- és nagykereskedelem

 Ágazatok / Kis- és nagykereskedelem

 

kereskedelem

 

Bár Magyarországon korábban elmaradt beruházások lassították a szektor növekedési potenciáit, mostanra jelentősen megnőttek, így zárkózás tapasztalható a többi közép-európai országhoz. Folyamatos problémakör a finanszírozási forrásokhoz való gyors hozzájutás, amely fontossága a versenyben szemmel látható. A termék értékesítéséig vezető út fontos állomása és kulcskérdése a megfelelő készletezési rendszer felépítése és hatékony működtetése, amellyel sok hazai vállalkozás küzd. A kereskedelmi területen is érezhető a képzett munkaerő hiánya, ami miatt a legtöbb vállalkozás az automatizálható munkafolyamatok kialakítása mellett dönt.

A koronavírus az elmúlt két években a szektor rengetek vállalkozását az online térbe költözésre sarkallta, ami szintén új kihívást jelent a társaságok vezetőinek.

Folyamatosan napirendi kérdés a külföldi értékesítéshez kapcsolódó adó-, számviteli- és jogi tanácsadások és új piacok nyitásában történő közreműködés. Az ICT szakértői csapata ismeri az ágazat kihívásait és szaktudásunk valamint nemzetközi tapasztalatunk versenyelőnyt jelent a szektorban működő vállalkozásoknak.

 

Speciális szolgáltatásaink a kis- és nagykereskedelmi szektorban

 

Adótervezés
Beruházásokhoz kapcsolatos számviteli- és adótanácsadás
Számviteli- és pénzügyi átvilágítás, hatékonyságnövelés
Üzleti tanácsadás és cashflow készítés
Jogi tanácsadás
Jogszabály változás követése
Kontrolling rendszer vizsgálata, kialakítása, bevezetése
Bér-és munkaügyi tanácsadás
Cégstruktúra tanácsadás
Adatvédelem (GDPR)

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.