Globális Szellemi Tulajdonjogok Kezelése

Az ICT Európa Cégcsoport szakértői személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak a Globális Szellemi Tulajdonjogok (IP) kezelésére az Amerikai Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, hogy megvédjék az Ön értékes szellemi vagyonát. Ezen átfogó szolgáltatás magában foglalja a Szellemi Tulajdonjogok (IP) regisztrációját, kezelését és fenntartását.

 
Mit foglal magába szolgáltatásunk?

- Nemzetközi regisztráció: Segítünk a Szellemi Tulajdonjogok (IP) zökkenőmentes regisztrációjában a különböző joghatóságokban, a helyi és nemzetközi jogi kereteknek megfelelően

- Stratégiai Szellemi Tulajdonjog (IP) Kezelés: Tapasztalt tanácsadóink szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy olyan Szellemi Tulajdonjog (IP) kezelési stratégiákat alakítsanak ki és hajtsanak végre, amelyek összhangban állnak üzleti céljaikkal és tevékenységükkel.

 

Szellemi Tulajdonjog Kereskedelmi Hasznosítása

Szellemi Tulajdonjog (IP) Kereskedelmi Hasznosítási szolgáltatásaink célja, hogy szellemi javait piacképes termékekké vagy szolgáltatásokká alakítsák. Minden Szellemi Tulajdonjog (IP) egyedi, ezért ügyfélorientált megközelítést alkalmazunk a Szellemi Tulajdonjogi (IP) eszközök kereskedelmi potenciáljának hatékony kihasználásához.

 
Mit foglal magába szolgáltatásunk?

- Márkastratégia: Segítünk erős, helyi és globális márkastratégiák kialakításában, maximalizálva szellemi javainak piaci értékét és elérését.

- Monetizációs Támogatás: Szakértőink tanácsot és támogatást nyújtanak a licencelésben, a franchise-ban és egyéb monetizációs stratégiákban.

 

Szellemi Tulajdonjogok Érvényesítése és Védelme

A Szellemi Tulajdonjogok (IP) védelme elengedhetetlen. A Szellemi Tulajdonjogok (IP) Érvényesítése és Védelme szolgáltatásunkkal átfogó támogatást nyújtunk a Szellemi Tulajdonjogok (IP) monitorozásához és érvényesítéséhez, védelmet biztosítva vállalkozása számára.

 
Mit foglal magába szolgáltatásunk?

- Érvényesítési Programok: Személyre szabott érvényesítési programokat dolgozunk ki, amelyek hatékonyan monitorozzák és kezelik a jogellenes tevékenységeket.

- Jogi Támogatás: Jogi csapatunk minden Szellemi Tulajdonjogi (IP) vitában támogatást nyújt, erős védelmet biztosítva az Ön szellemi tulajdonjogai számára.

 

ip rights hu 2

Miért válassza az ICT Európa Cégcsoportot?

Az ICT Európa Cégcsoport elkötelezett amellett, hogy kiváló szellemi tulajdonjogi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek személyre szabottak minden egyes ügyfél egyedi igényeinek megfelelően. Tapasztalt és széleskörű tudással rendelkező szakértőink nem csak hogy védelmezik az Ön szellemi javait, hanem hozzájárulnak vállalkozása növekedéséhez és sikeréhez is. Az ügyfélközpontúság, a hosszú távú kapcsolatok kiépítése és a folyamatos támogatás és konzultáció révén értéket teremtünk. Az ICT Európa Cégcsoport a tökéletes partner a bonyolult szellemi tulajdonjogi menedzsment, kereskedelmi hasznosítás és érvényesítés területén.

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!