Szolgáltatás

 Ágazatok / Szolgáltatás

 

 

szolgáltatás

 

A fejlett országok három legfontosabb ágazata közé tartozó terület. A szolgáltató szektor tevékenységeinek sokrétűsége miatt kifejezetten speciális területeket ismeretét igényli. Egészségügytől a turizmuson át egészen az ipari termelést kiegészítő tevékenységekben is megjelennek a szolgáltatások. Fejlettségi szintjük és árbevétel képzésükben meglévő különbségek, valamint humánerőforrás igényének változékonysága további kihívást jelentenek. Éppen ezért a szolgáltatások folyamatos fejlődése, innovációs képessége és jellemzően magas fogyasztói elvárásai, valamint sok esetben online térbe költözése miatt naprakész tudást, egyes területek részletes és releváns ismereteit egyaránt megkövetelik.

Egyre nagyobb mértékben terjednek az országokon átívelő szolgáltatásnyújtások, amely számviteli és adózási, valamint jogi területen is sokszor összetett ismereteket, közös munkát követelnek meg. Az ICT szakértői csapata és szerteágazó ügyfélköre által szerzett tapasztalatok minden szolgáltató szektorban működő társaságnak versenyelőnyt jelent.

 

Speciális szolgáltatásaink a szolgáltatási szektorban

 

Adótervezés
Beruházásokhoz kapcsolatos számviteli- és adótanácsadás
Számviteli- és pénzügyi átvilágítás, hatékonyságnövelés
Üzleti tanácsadás és cashflow készítés
Jogi tanácsadás
Jogszabály változás követése
Kontrolling rendszer vizsgálata, kialakítása, bevezetése
Bér-és munkaügyi tanácsadás
Cégstruktúra tanácsadás
BPO (Business Process Outsourcing) konzultáció, átvilágítás

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.