Bérszámfejtés

 Szakterületeink / Bérszámfejtés / Bérszámfejtés

Gondoskodunk a vállalkozása bérezési és adózási kötelezettségeinek hatékony és pontos teljesítéséről.

A pontos elszámolás, a hosszútávú kapcsolatok titka.

"A jó bérszámfejtési szolgáltató stabil, hatékony és megbízható hátteret biztosít Partnerének és a munkavállalónak egyaránt, valamint az állandó számfejtést érintő változások bemutatása mellett jelentős járulékmegtakarítást tud évről-évre felmutatni! Mi ebben tudjuk Partnereinket támogatni"


Németh Krisztina, bérszámfejtési csoportvezető

 

feladataink

tamogatas3

 
Miért fontos még a pontos és precíz bérszámfejtés?
 • Bérezési transzparencia

A pontos bérszámfejtés lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy lássák, mennyit keresnek valójában, és hogy a bevételeik megfelelnek-e a megállapodásoknak. 

 • Pénzügyi stabilitás

A hatékony és pontos bérszámfejtés segít a vállalkozásoknak abban, hogy időben kifizessék a dolgozóik bérét, időben lássák a járulékfizetési kötelezettségeket, tervezhető legyen, ami javíthatja a vállalkozás pénzügyi stabilitását.

 • Bizalom

A pontos bérszámfejtés megteremti a bizalmat a dolgozók és a vállalkozás között, mivel a dolgozók tudják, hogy a vállalkozás pontosan teljesíti a bérezési és adózási kötelezettségeit.

 • Időmegtakarítás

A precíz bérszámfejtés segít megtakarítani időt, mivel elkerülhető a hibákkal kapcsolatos nehézségek keresése, és az idő eltöltése a hibákból eredő kérdések megválaszolásával.

 

 

Miért válasszon minket?
 • Tapasztalat és szaktudás

Több, mint 200 Ügyfelünk bérszámfejtési feladatait látjuk el nap mint nap, melyek között a legextrémebb juttatási formák is megtalálhatóak. Folyamatosan képezzük kollégáinkat, sőt az Ügyfeleinket is rendszeres értesítjük a számfejtést érintő változásokról.

 • Biztonság

Jelentős mértékű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely biztonságot nyújt az Ön számára is. 

 • Hatékonyság, automatizáció

Folyamatosan gondoskodunk az innovatív megoldások alkalmazásán: Képesek vagyunk integrált HR rendszerekkel történő adategyeztetésre, adatok exportálására, importálására. Amennyiben nem rendelkezik HR rendszerrel, önállóan is tudunk Önnek webjelenét modult biztosítani, amelynek köszönhetően digitalizálhatja a jelenléti íveit és átláthatóbbá teszi saját működését. 

 • Dedikált kollégák és folyamatos elérhetőség

A cégéhez rendelet dedikált és tapasztalt bérszámfejtő kollégánk mellett, dedikált bérszámfejtési csoportvezetőt is biztosítunk. A csoportvezető folyamatosan ellenőrzi a havi számfejtést, valamint rendelkezésére áll stratégiai jelentőségű bérszámfejtéshez tartozó kérdések egyeztetésében, javaslattételekben. Kollégáinkat folyamatosan elérhetőek az Ön számára.

 • Titkosítás és transzparencia

Elektronikus és titkosított havi fizetési jegyzéket biztosítunk Önnek és munkavállalói számára. Minden hónapban a munkavállaló saját e-mail címére küldjük meg a fizetési jegyzések, amelyet kizárólag saját titkos kódjával tud megnyitni. Bármikor visszakereshető, így átlátható mikor, miért és mennyi bért kaptak munkavállalói.

 • Egyedi határidők

Minden cégnél más és más a bérfizetés napja. Mi alkalmazkodunk az Önök kéréséhez és egyedileg egyeztejük, hogy mikor szeretnék a bérfizetés napját, mikor a járulék és adófizetések előrejelzését, fizetését. Természetesen a tv-i előírások betartása mellett. 

 • Speciális bérszámfejtési riportok

Jelentős tapasztalatunk van egyedi, speciális bérszámfejtési riportok készítésében. Várjuk az Ön egyedi riportigényét és készek vagyunk megvalósítani elképzeléseit. 

 • Nyelvismeret

Természetesen angol és német nyelven is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ez nem lehet akadálya a zökkenőmentes napi feladatok ellátásban vagy a stratégiai jelentőségű kérdések megválaszolásában.

 • Tudás megosztás

Évi több alkalommal szervezünk olyan ingyenesen elérhető Webináriumokat, ahol akár bérszámfejtést, akár könyvelést vagy adózást érintő kérdéseket járunk körbe és adjuk át a hasznos információinkat az Ügyfeleink számára.

 

Vegye fel Ön is velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével és kollégáinkkal kötetlenül egyeztetheti, hogy milyen bérszámfejtési szolgáltatásra lenne igénye. Mi támogatjuk az elképzelései megvalósításában. Kérje egyedi, cégre szabott ajánlatunkat!

 

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
 •   1117 Budapest,
      Budafoki út 91-93.
      (IP West Irodaház 4. em.)
 •   +36-1-33-44-279
 •   +36-1-29-90-474
 • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.