Irodánk az USA-ban

 Magunkról / Irodánk az USA-ban

 

A jelenlegi magyar piacon cégcsoportunk, az ICT Európa, egyedüliként kínál szolgáltatásokat Magyarországon és az Egyesült Államokban egyaránt. A Connecticutban működő irodánk, a Magyarországi cégcsoporttal szorosan összefüggő, Lovász György által közvetlenül irányított vállalkozás.


Amerikai tevékenységünk célja, hogy segítsük a Magyarországról és az Európai Unióból az Egyesült Államokba irányuló exportot - legyen az szolgáltatás, gyártás, vagy kereskedelem-, illetve az Egyesült Államokból az Európai Unióba irányuló importot.
A legfontosabb szerepünk mégis a megbízható partneri segítség nyújtása egy új, ismeretlen piacon.


Piacra lépési szolgáltatások


Az amerikai piac óriási vásárlóereje igen vonzó lehet olyan sikeres Magyarországi vállalkozásoknak, amelyek új piaci lehetőségek után kutatnak.


Az Egyesült Államokba való piacra lépéshez fontos ismerni az adott piaci körülményeket, adózási és jogi szempontokat, vám- és pénzügyi szabályozásokat. Célunk, hogy átsegítsük a cégeket a kezdeti nehézségeken, egyfajta inkubációs szolgáltatást nyújtva.


Amiben cége segítségére lehetünk:
- piackutatások, induló lépések kapcsán tanácsadás
- cégalapítás, jogi kérdések, telephely bejegyzés
- szerződések elkészítése, (munka-, szolgáltatói, stb.)
- HR szolgáltatások, interjúztatás
- Vízumtanácsadás és ügyintézés
- Interim vezetői szolgáltatások az indítást követő átmeneti időszakra
- Teljes pénzügyi szolgáltatások, könyvelés, adótanácsadás (különös tekintettel a kettős adóztatás elkerülésére)
- Teljes jogi képviselet vitás ügyekben
- Vámügyintézés


Vízumügyintézés


Alapvető igény, hogy amint egy vállalkozás a tengerentúlon terjeszkedik legyen lehetősége a tulajdonosi kör, a közép- és felsővezetők, és a munkavállalóik delegálására az Egyesült Államokba.


A munkavállalói vízumok és egyéb lehetőségek széles tárháza áll a magyarországi vállalkozások rendelkezésére.


A folyamatok természetesen, mint minden bürokratikus ügyintézés esetében, ez esetben sem gyorsak, de a mi feladatunk az, hogy segítsük a partnereinket a megfelelő vízum kiválasztásában, a megfelelő dokumentáció gyors és teljeskörű elkészítésében és benyújtásában.


Adótanácsadás


Az Egyesült Államok adózási rendszere hasonlóan bonyolult, mint az Európai Unióé, az adóztatás nem csak az úgynevezett Federal (országos) de a State (állami szintű) és a Local (helyi/önkormányzati) szinten is komoly kihívásokat tartogat; ezért elengedhetetlen, hogy egy induló vállalkozás előre felkészüljön az új piaci kihívásokra, és működése során a lehető legoptimálisabb adózási kozegben működjön.


Felkészült szakembergárda és kiterjedt kapcsolati háló segíti a partnereinket a legjobb megoldasok megtalálásában és kihasználásában.


Jogi tanácsadás


A megfelelő cégformák kiválasztásától a társasági szerződések készítésén át minden területen teljes körű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára. A működés során felmerülő szerződések felülvizsgálata, munkaszerződések készítése, jogi kepviselet vitás ügyekben, mind mind olyan területek amelyekre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Partnereinknek lehetősége nyílik nem csak eseti, de akár tartós havi rendelkezésre állást is igényelni, mellyel még gyorsabb reakcióidőt tudunk biztosítani.


HR szolgáltatások


Új, megbízható kollégákat még Magyarországon sem könnyű találni, egy új országban, idegen nyelven, több ezer kilométeres távolságot áthidalóan pedig egyenesen lehetetlennek tűnhet ez a feladat. Ebben a kihívásban nyújtunk hathatós segítséget évtizedes tapasztalatunkkal, valamint áthidaló interim vezetői szolgáltatások nyújtásával.


Szolgáltatásunk része az elvárások pontos egyeztetése, hirdetések feladása, interjúztatás, felvétel, betanítás. Közép-hosszú távon tudunk teljes HR felügyeletet biztosítani az újonnan felvett kollégák felett, ezzel is biztosítva a vállalkozás biztos működését és a veszteségek minimalizálását.

 

Könyvelés


A Magyarországon már megszokott kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtjuk az Egyesült Államokban is. A könyvelés teljes körű, minden részletre kiterjedő, szakmai felelősségvállalással biztosított.


Kihelyezett képviselet

 

Kihelyezett képviseleti szolgáltatásunkban lehetőséget adunk Ügyfeleinknek hogy az első lépéseket a cégcsoport védőhálójában tehessék meg. Ez esetben az induláshoz szükséges teljes körű adminisztrációs, értékesítési és humán igényt a cégünk biztosítja. Ez a fajta együttműködés igényli a legszorosabb együttműködést, de ez biztosítja ügyfeleinknek a legnagyobb figyelmet is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.