Szolgáltatásaink az USA-ban

 Szakterületeink / Szolgáltatásaink az USA-ban

 

Vegye kezébe az Egyesült Államok piacát: Az Ön rendelkezésére állnak szakértő tanácsadóink!

Bár a belépés az amerikai piacra nagy lehetőséget jelenthet a magyar vállalkozások számára, számos kihívással is szembesülhetnek. Az Egyesült Államok piaca versenyképes és dinamikus, és a vállalkozásoknak meg kell felelniük a magas színvonalú elvárásoknak. Az amerikai piacra való belépéshez szükséges az amerikai üzleti kultúrával, jogszabályokkal és szabványokkal kapcsolatos ismeretek, valamint az adózási és számviteli rendszerek megértése.
Azonban, ha magyar vállalkozása az Egyesült Államok piacára kíván belépni, a mi tanácsadó irodánk megoldást nyújt ezekre a kihívásokra. Szakértőink rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel az amerikai piacra való belépéshez szükséges lépések megtételéhez. Sőt, amerikai irodánkban magyar szakemberekkel beszélheti át a piacra lépéshez szükséges stratégiákat, illetve folyamatos együttműködés során is használhatja anyanyelvét.

 

Miben tudunk segíteni? 

Tanácsadóink segítenek vállalkozásának a piacra való belépés előkészítésében, az üzleti terv és a piackutatás kidolgozásában, valamint az amerikai jogi és szabályozási követelmények teljesítésében. Segítünk az amerikai adózási és számviteli rendszerek megértésében, és segítséget nyújtunk az üzleti kapcsolatok kialakításában és az amerikai piacra való alkalmazkodásban. Szolgáltatásaink között megtalálható a vízumügyintézés, teljeskörű könyvelés, adózás és bérszámfejtés, HR szolgáltatások, de még az interim vezetői feladatok ellátása is az Egyesült Államokban.
Tanácsadóink személyre szabott megoldásokat kínálnak, amelyek a vállalkozás igényeire szabva segítenek a sikeres piacra lépésben. Ha szeretné, hogy vállalkozása sikeres legyen az amerikai piacon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan tudunk segíteni Önnek.
Minden tudással és információval rendelkezünk, ami támogatja, hogy Ön is sikeresen lépjen be az amerikapi piacra, hiszen:  

 

lions

Tudjon meg rólunk és az amerikai piacról még több információt, olvassa el Lovász Györggyel készült Forbes interjút ide kattintva!

 

Friss amerikai híreinkért pedig nézze meg social média platformjainkat:

LinkedIn I Instagram 

 

Az ICT Lions – tökéletes partner az amerikai terjeszkedéshez partnereink véleményei alapján is

adsinteractive         packagemate        monolith        shrooly

 

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessük terveit, mi készen állunk, hogy támogassuk a megvalósításban! Töltse ki az űrlapot és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.