Komplex jogi tanácsadást a vállalkozása biztonsága érdekében

Irodánk és az ICT cégcsoport közös célja, hogy a pénzügyi-, adó-, munkaügyi-, és egyéb jogi tanácsadási szolgáltatások integrációjával komplex, összehangolt és professzionális tanácsadást és képviseletet biztosítsunk az Ügyfelek részére.

Miben segíthetünk

Válassza ki és kattintson az Ön számára éppen aktuális szolgáltatásunkra, mely oldalon bővebb információkat találhat. A kiválaszott szolgáltatás oldalán könnyedén felveheti velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ügyfélkapcsolati manager kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és ingyenes konzultációt biztosít.

A bizalmi vagyonkezelés hatékony eszköze lehet a vagyon optimalizálásának és családi vagy üzleti értékek megőrzésének. Szakértőink segítenek a legjobb megoldások megtalálásában.

A cégjog és kereskedelmi jog területei kritikus fontosságúak minden vállalkozás számára, hiszen ezek szabályozzák és védelmezik az üzleti tevékenységeket.

Legyen biztonságban vállalkozása munkajogi területe! Ne várja meg a hatósági ellenőrzést!

A cégfelvásárlások és egyesülések sikerének kulcsa a részletekben rejlik. Szakértőink segítenek, hogy minden lépés átlátható és biztonságos legyen.

Tapasztalt e-kereskedelmi jogi szakembereink segítenek vállalkozásának megérteni és betartani az e-kereskedelmi szabályozásokat.

A szakszerű jogi átvilágítás során tapasztalt jogászaink részletesen elemezik vállalatuk jogi dokumentumait és gyakorlatát, hogy javaslatokat tegyenek a jogi teljesítmény javítására és a kockázatok csökkentésére.

Személyre szabott megoldásokat kínálunk az adatvédelmi stratégia kialakítására és a GDPR vagy más adatvédelmi szabályozásoknak való megfelelés biztosítására.

Vízumügyintéző szolgáltatásainkkal segítünk Önnek és vállalkozásának a hatékony vízumkiadásban és bürokratikus akadályok áthidalásában.

Professzionális cégkapu kezelés, kézbesítési megbízott szolgáltatások, de akár a részvényekkel kapcsolatos adminisztrációban is szakértő támogatást nyújtunk.

A behajthatatlan követelések kezelése sok céget érint, de az ÁFA visszaigénylése komoly megtakarítást jelenthet.

A behajthatatlan követelések kezelése sok céget érint, de az ÁFA visszaigénylése komoly megtakarítást jelenthet.

Tapasztalt adójogi szakembereink személyre szabott tanácsadással és védelemmel állnak rendelkezésére, hogy biztosítsák vállalkozása zökkenőmentes működését és adóügyi kötelezettségeinek hatékony kezelését.

Tapasztalt ingatlanjogi szakembereink segítséget nyújtanak ingatlanügyletek teljes körű lebonyolításában és jogi kérdések kezelésében.

Tapasztalt peres ügyvédeink segítenek vállalatoknak peres ügyeik kezelésében, hogy jogi érdekeiket hatékonyan képviseljék bírósági eljárások során.

Még több jogi szolgáltatás

További jogi szolgáltatások

Tapasztalt peres ügyvédeink segítenek vállalatoknak peres ügyeik kezelésében, hogy jogi érdekeiket hatékonyan képviseljék bírósági eljárások során.

Tapasztalt adójogi szakembereink személyre szabott tanácsadással és védelemmel állnak rendelkezésére, hogy biztosítsák vállalkozása zökkenőmentes működését és adóügyi kötelezettségeinek hatékony kezelését.

Fontos Önnek az iparági ismeret a jogi területen?

Iparági ismeret nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy a jogi szolgáltatást nyújtó cég tudja mire van szüksége az Ügyfelének! A Termel&Zsidi Ügyvédi iroda szakértőinek szakmai tudására és iparági tapasztalatára támaszkodhat a döntéshozatalban.

Építőipar

Az építőiparban a jogi szabályozásoknak és szerződéses feltételeknek való megfelelés kulcsfontosságú a projektek sikeres lebonyolítása és a kockázatok minimalizálása érdekében. Fontos, hogy az építőipari vállalkozásoknak megfeleljenek az építési előírásoknak és építési jogszabályoknak, hogy elkerüljék a büntetéseket és a projekt csúszásait.

Termelés, gyártás, feldolgozás

A termelés és gyártás iparágában a jogi szempontok szintén kiemelt szerepet játszanak. Fontos, hogy a vállalatok megfeleljenek a munkavédelmi és környezetvédelmi előírásoknak, hogy biztosítsák a munkavállalók biztonságát és a környezetvédelmi szabályok betartását

Szolgáltatás

A szolgáltatások iparága széles skálán mozog, de minden szolgáltató számára fontos a jogi kérdések tisztázása és megfelelő kezelése. Például az egészségügyi szolgáltatóknak a betegjogok és egészségügyi adatvédelem terén kell megfelelniük a szigorú szabályozásoknak. Az IT szolgáltatóknak és tanácsadóknak pedig az adatvédelmi és szerződéses jogi kérdések kezelése kiemelten fontos.

E-kereskedelem

Az e-kereskedelem iparágában a jogi kihívások különösen összetettek lehetnek, mivel a vállalkozások nemzetközi szinten is működhetnek, és különböző jogszabályoknak kell megfelelniük. Az adatvédelem, az elektronikus szerződéskötési szabályok és a fogyasztói jogok kezelése különös figyelmet igényel. Emellett az online kereskedelmi platformoknak a szerződéses feltételek, az általános szerződési feltételek (ÁSZF) és a vásárlói jogok tisztázása is fontos a jogi biztonság és az ügyfélbizalom megőrzése érdekében.

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégánk 24 órán belül kapcsolatba lép Önnel és ingyenes konzultációt biztosít, amin egyeztetnek a részletekről.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

GYIK

Gyakran Ismételt kérdéseink

Faucibus duis augue morbi lectus ac mi. Id nunc egestas sit augue sed. Imperdiet sed ac mauris mattis. Pulvinar fermentum nulla molestie lacus rhoncus justo aliquet enim. Id eu vel tellus egestas tempus blandit id.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Harmonika tartalom