Jog

Az ICT LEGAL, Termel & Zsidi Ügyvédi Iroda az ICT cégcsoporttól független, azonban azzal szorosan együttműködő, teljes körű jogi szolgáltatást kínáló ügyvédi iroda.

 

Irodánk és az ICT cégcsoport közös célja, hogy a pénzügyi-, adó-, munkaügyi- és egyéb jogi tanácsadási szolgáltatások integrációjával komplex, összehangolt és professzionális tanácsadást és képviseletet biztosítson az ügyfelek részére. Az együttműködés keretében Irodánk rendelkezésére áll az ICT számviteli-, adózási-, humán-erőforrás tanácsadói kapacitása, amely lehetőséget biztosít arra, hogy Irodánk és munkavállalóink kizárólag az érdemi jogi munkára tudjanak összpontosítani, ezzel is hozzájárulva a professzionális, mindenre kiterjedő jogi szolgáltatáshoz.

Cégjog

Cégjog

Gyors és professzionális cégjogi képviselet adótanácsadási szolgáltatásainkkal kiegészülve

  Tovább..

Gazdasági jog

Gazdasági jog

A cégek működésével kapcsolatos jogi támogatás és jogi tevékenységek.

  Tovább..

Munkajog

Munkajog

A hagyományos munkajoggal kapcsolatos jogi tevékenységen (peres eljárások, munkaszerződések) túl a munkajog teljes területén történő képviselet és tanácsadás.

  Tovább..

Bizalmi Vagyonkezelés

Bizalmi Vagyonkezelés

Szeretné megalapítani saját bizalmi vagyonkezelő cégét, de bizonytalan a folyamatban és a szükséges lépésekben? Ebben az esetben jó helyen jár!

  Tovább..

Ingatlanjog

Ingatlanjog

Ingatlan adás-vétel, csere, ajándékozás, építési szerződések, társasház alapítás, stb.

  Tovább..

Követelés-érvényesítés és adósságkezelés

Követelés-érvényesítés és adósságkezelés

E tevékenységünk keretein belül jellemzően cégek, vagy magánszemélyek tartozásainak behajtásával kapcsolatban látunk el teendőket.

  Tovább..

Állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások

Állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások

Az európai uniós és hazai pályázatokban vállalt célokat és vállalásokat szigorúan ellenőrzik. Nem elég pályázatot nyerni, a kiírásokban vállalt kötelezettségeket teljesíteni is kell.

  Tovább..

Közbeszerzési tanácsadás

Közbeszerzési tanácsadás

Az ICT LEGAL - a közbeszerzési eljárások területén több éves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal és kiváló referenciákkal rendelkező közbeszerzési tanácsadója által nyújt tanácsadási szolgáltatásokat.

  Tovább..
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.