Az ICT Európa cégcsoport a Magyar Franchise szövetség tagja lett

 Hírek / Hírek / Az ICT Európa cégcsoport a Magyar Franchise szövetség tagja lett

Legújabb bejegyzéseink

Az ICT Európa cégcsoport a Magyar Franchise szövetség tagja lett

A változások korát éljük, amely a gazdaságban is jelentősen megmutatkozik, ezért rendkívül fontos a cégvezetők számára, hogy folyamatosan naprakészen tudják irányítani cégeiket.

1 perces olvasmány

 

Az ICT Európa cégcsoport a Magyar Franchise Szövetséghez való csatlakozásával kívánja segíteni a franchise hálózatok-, illetve a tőlük pénzügyileg és gazdaságilag is független franchise átvevőik tevékenységét.


Az ICT Európa cégcsoportnál célunk, hogy a Magyar KKV szektor fejlődését segítsük szolgáltatásaink színvonalával, ügyféléményével és összetett tanácsadói portfóliónkkal. Szolgáltatásainkkal az adózás, számvitel, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog területeken Ügyfeleink biztonságra és versenyelőnyre tehetnek szert. Szakértőink széleskörű tapasztalata, innovatív gondolkodása és kompkex szaktudása különböztet meg minket a piacon.

Cégünk az Amerikai Egyesült Államokban is rendelkezik egy irodával, ahol teljkeskörű szolgáltatásainkkal segítjük az amerikai piacra lépni vágyó Magyar cégeket.

Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy ezentúl a Magyar Franchise Szövetség tagjai lehetünk, így segítve gazdasági kérdésekben a hazai piacon működő franchise hálózatokat!



if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.