Webinár: Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

 Hírek / Hírek / Webinár: Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

Legújabb bejegyzéseink

Webinár: Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

Rendezvényünk arra összpontosít, hogy átfogóan bemutassa, hogyan formálja át a 2024-es év a bizalmi vagyonkezelés dinamikáját, és milyen kihívások és lehetőségek tárulnak fel a vállalkozók előtt. Részletesen feltárjuk, mi változott az elmúlt időszakban a bizalmi vagyonkezelés terén, és hogyan befolyásolja ez a változás a vállalkozások stratégiáit és a vagyonbiztonságát. 

Szakértőink segítségével feltárjuk az újdonságokat, bemutatjuk a legfrissebb stratégiákat, és részletesen áttekintjük, hogyan alkalmazkodhatnak a cégtulajdonosok az új környezethez.

A webináriumon olyan jogi és adózási szakértőink osztják meg gondolataikat és tapasztalataikat, akik naprakészek a bizalmi vagyonkezelés területén. 

Arra szeretnénk Önöket buzdítani, hogy ne csak figyeljék, hanem aktívan vegyenek részt a rendezvényen. Regisztráljanak az alábbi űrlapon, és szerezzenek jogosultságot a személyre szabott, interaktív részvételhez. Így lehetőségük nyílik a szakértőinkkel való közvetlen párbeszédre, kérdéseik feltevésére.Rendezvényen való részvétel INGYENES, mindössze regisztrációhoz kötött.Köszönjük, hogy velünk tartanak, és várjuk Önöket a webináriumon!

Időpont: 2024. január 30. 10.00 óra 

Az esemény időtartama várhatóan 1 óra és 30 perc lesz.

 

if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Budafoki út 91-93.
        (IP West Irodaház 4. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.