Elektronikus hírlevél adatkezelési nyilatkozat

  Elektronikus hírlevél adatkezelési nyilatkozat
Tájékoztatjuk arról, hogy az ICT Európa cégcsoport weboldalain (www.icteuropa.hu) az elektronikus (e-mailben küldött) hírlevelekre történő feliratkozással Ön - figyelemmel a jelen tájékoztatás tartalmára is – önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy Cégünk elektronikus úton hírlevelet (továbbiakban: Hírlevelek) küldjön az Ön részére, ehhez kapcsolódóan az Ön által önkéntesen megadott e-mail címét és nevét nyilvántartsa, kezelje.

Hírleveleinkben tájékoztatást adnunk szolgáltatásainkról, szakmai hírekről. A Hírlevél reklámnak minősülő üzenetet is tartalmazhat!

Az Ön által a Hírlevelekre feliratkozással önkéntesen megadott személyes adatoknak minősülő adatok kezelésére vonatkozó információk: 


Az adatok kezelésének célja


Ön a hatályos jogszabályoknak megfelelő nyilatkozattal adja meg részünkre saját e-mail címét és nevét abból a célból, hogy az ICT Európa cégcsoport azokat adatfeldolgozóként kezelje, továbbá, hogy az ICT Európa Önnek a jelen feliratkozásával kért Hírleveleket, tájékoztató anyagokat küldhessenek elektronikus úton, továbbá kapcsolatba léphessenek Önnel a megadott elérhetőségén.


Nyilatkozatával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az ICT Európa marketing célokból hozzájárulása visszavonásáig a jelen tájékoztatóban meghatározott célból nyilvántartsa és kezelje.


Hozzájárulás visszavonása


Fentiek szerinti, személyes adatai kezeléséhez kapcsolódó hozzájárulását bármikor, időbeli korlátozás és indoklási kötelezettség nélkül, ingyenesen visszavonhatja az alábbiak szerint:

  • az elektronikus úton kapott Hírlevelek alján szereplő „Leiratkozás” linken keresztül leiratkozással, vagy
  • az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldött ez irányú írásbeli nyilatkozatával.

Személyes adatai kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását.


Az ICT Európa cégcsoportra vonatkozó, adatkezeléssel kapcsolatos további információkról az alábbi linken található adatkezelési tájékoztatónkban olvashat: http://icteuropa.hu/adatkezelesi-tajekoztato-gdpr


Üdvözlettel:                                  
ICT Európa Cégcsoport
 
 


if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!


ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
  •   1117 Budapest,
        Fehérvári út 50-52.
        (Dexagon Irodaház 3. em.)
  •   +36-1-33-44-279
  •   +36-1-29-90-474
  • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.