Éves Beszámoló Könyvvizsgálata

 Szakterületeink / Könyvvizsgálat / Éves Beszámoló Könyvvizsgálata

Az International Consulting Team Audit Kft. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által bejegyzett független könyvvizsgáló és tanácsadó cég.


Cégünk tulajdonosai és vezetői több éves könyvvizsgálói, pénzügyi és számviteli tapasztalattal rendelkező szakemberek. Ügyfeleink között vannak magyar és külföldi tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok is. Partnereink üzleti tevékenysége a gazdasági élet szinte minden területére kiterjed.


Tisztában vagyunk azzal, hogy Ügyfeleink összetett kihívásai egyedi, az adott iparágra és üzleti környezetre szabott válaszokat és megoldásokat igényelnek. Ezekre az igényekre összpontosítva és globális stratégiánkat alkalmazva a helyi igényekhez igazítjuk szolgáltatáscsomagunkat, amely a hagyományos tanácsadási szolgáltatásokat olyan szolgáltatásokkal ötvözi, amelyek általában meghaladják az egyszerű tanácsadói projektek mértékét. Ezek közé tartoznak az összetett számviteli és adózási kérdések, a vállalati kockázatkezelés és biztonság, valamint a pénzügyi tanácsadás területén felmerülő különféle feladatok.

 

8732 FotoBerzayN

 

A személyes és aktív kommunikáció Ügyfeleinkkel kulcsfontosságú számunkra: szolgáltatásainkkal igyekszünk hasznos és gyakorlatias információkat közvetíteni, amelyek Ügyfeleink biztonságát és jövőjét szolgálják. Tevékenységünk a folyamatos, preventív ellenőrzésre és az ehhez kapcsolódó üzleti, gazdasági és számviteli tanácsadásra épül, lehetővé téve az esetleges hibák korai felismerését és kiküszöbölését még a pénzügyi kimutatások elkészítése előtt.


Különös hangsúlyt fektetünk a gyorsan változó jogszabályi környezet figyelemmel kísérésére: rendszeresen részt veszünk szakmai továbbképzéseken azzal a céllal, hogy a minőségi munkához szükséges naprakész információkat megszerezzük, amelynek eredményeként Ügyfeleink versenyelőnyre tehetnek szert.


Számos átvilágítási, átalakulási és könyvvizsgálati megbízásunknak köszönhetően jól ismerjük a magyar piacon működő vállalatok problémáit és lehetőségeit. Továbbá ismerjük azokat a kihívásokat is, amelyekkel ezek a vállalatok a mindennapi működésük során szembesülnek. Minden egyes szolgáltatásunkkal szeretnénk bizonyítani Ügyfeleinknek, hogy az eddigi tapasztalataink alapján képesek vagyunk minőségi módon és a menedzsmenttel szorosan együttműködve kiszolgálni és támogatni őket stratégiai céljaik elérésében.


Feladatai a következőkre terjednek ki

 • Az audit stratégia meghatározása és az ellenőrzési folyamat központi irányítása.
 • A szolgáltatásra vonatkozó standardoknak való megfelelés biztosítása
 • Minőségi szolgáltatás nyújtása a vezetőség részére
 • A helyszíni ellenőrzés megszervezése
 • A felmerülő számviteli, könyvvizsgálati, szabályozói kérdések tisztázása, valamint az ezzel kapcsolatos kommunikáció

 

Audit jellegű szolgáltatások

audit jelleg

 

Nem audit jellegű szolgáltatások

audit jelleg2 3

 

Amennyiben Önnek is fontos, hogy a könyvvizsgálója igazi stratégiai partnere legyen, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és megismerhetjük egymást, majd cégre szabott egyedi ajánlatot készítünk a Társaság könyvvizsgálatára vonatkozóan.

Kapcsolódó szolgáltatások

Adótanácsadói átvilágítás

Adótanácsadói átvilágítás

Az adótanácsadás olyan területe a pénzügyi és gazdasági tanácsadásnak, melyet az elmúlt évtizedekben elsősorban a nagyvállalatok vettek igénybe

  Tovább..

Könyvelés

Könyvelés

A vállalkozások jövőjét és jelenét elősegítő szakértői tanácsadáshoz csak a megfelelő és széles látókörű szaktudással kialakított könyvelési technika és módszertan tud igazán hatékony alapot nyújtani.

  Tovább..

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

A jó bérszámfejtő stabil hátteret biztosít Partnerének és a munkavállalónak egyaránt, valamint az állandóan változó támogatási és cafeteria rendszerben jelentős járulékmegtakarítást tud évről-évre felmutatni!

  Tovább..
if facebook 317746
Twitter
if linkedin 317735

Kövessen minket Facebook-on, Twitter-en és LinkedIn-en is!

ict finance weboldal logo 230x25 whiteBG
 •   1117 Budapest,
      Budafoki út 91-93.
      (IP West Irodaház 4. em.)
 •   +36-1-33-44-279
 •   +36-1-29-90-474
 • info@icteuropa.hu

Magunkról

Az ICT Európa Finance Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan magyar tulajdonban lévő tanácsadó és szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adózás, számvitel, informatika, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.